Gușă transmite că Partidul Realitatea devine realitate: ”Avem datoria să nu îi mai lăsăm să mintă”

 

Cosmin Gușă dă noi detalii din care rezultă că înființarea Partidului Realitatea devine realitate. Din lucrătorii, redactorii acestei televiziuni intră ”cine vrea”, nu e obligatoriu să aibă carnet de partid, a spus consultantul politic.
„Este o certitudine că ei vor să ne falimenteze sau să ne preia. Nu se va întâmpla aşa ceva. Noi vom emite, dar această intenţie a lor de a ne distruge le arată frica de o entitate independentă care ţine partea cetăţenilor. Şi decizia mea de a înfiinţa Partidul Realitatea se bazează nu doar pe această ofensivă a lor de a ne băga pumnul în gură. Decizia mea de a demara înfiinţarea partidul s-a bazat şi pe lipsa de reacţie de la Klaus Iohannis în jos. Nu avem nevoie de sprijin în Justiţie, nu avem nevoie de chestii necorespunzătoare. Am fi avut nevoie de o postare pe Facebook în care să acuze această ofensivă împotriva Realităţii TV şi a altor instituţii media. Faptul că nu au reacţionat a fost suficient să îmi dau seama că aceşti oameni rând pe rând, de la Băsescu, la Geoană şi Iohannis nu au dorit decât să ne folosească. Şi eu nu mai accept asta. Dacă e să ne asumăm un sprijin pentru cineva ne asumăm sprijinul pentru cauze, nu pentru oameni nerecunoscători. Nici Băsescu, nici Iohannis nu au făcut nimic din ce au promis la Realitatea TV. Deci punct, nimeni nu va avea posibilitate să folosească publicul nostru ca să ajungă într-o funcţie”, a explicat acesta.
Cozmin Guşă a mai spus că nu se pune problema ca fiecare moderator, colaborator, angajat al Realităţii să intre în partid. „Intră în partid cine vrea, dar avem datoria faţă de publicul nostru să nu mai participăm la minţirea lor. Poate nu este un joc normal, dar este un joc oportun în care această clasă politică este calamitată şi nerecunoscătoare. Ei atunci când au venit la Realitatea şi li s-a dat tribună au promis ceva, au promis Justiţie, nu au făcut, Dragnea a promis bunăstare, nu au făcut-o, Băsescu a promis lupta anti-baroni, nu a făcut-o. Nimeni nu a făcut nimic şi i-au minţit pe telespectatorii noştri. Avem datoria să nu îi mai lăsăm să mintă. Prin asumare, ne asumăm noi, Partidul Realitatea, şi ceea ce promitem, aia facem”.
Întrebat dacă Partidul Realitatea va fi de stânga sa de dreapta, consultantul politic a spus că perioadă ideologiilor clasice a trecut demult.
„Partidele de succes se orientează pe nevoiele societăţilor pe termen scurt şi mediu. Şi fiecare stratifică 3-5 obiective legate de nevoile imediate”.

Cozmin Guşă a mai spus că ideea acestui partid i-a venit când ”cei din PSDragnea au luat decizia să ne închidă, iar cei din opoziţie s-au făcut că nu văd”.

Distribuie prietenilor

Citește mai mult în Știridiaspora.ro