A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Guvernul Dăncilă, încă un cadou de iubire bugetarilor pe final de mandat: Vouchere de vacanţă până în 2025

0 223

Guvernul Dăncilă vrea să le mai facă un cadou bugetarilor, pe final de mandat, respectiv prelungirea acordării de vouchere de vacanţă până în anul 2025 şi majorarea valorii tichetelor folosite în extrasezon.

Valoarea voucherelor de vacanţă va creşte în extrasezon. Mai precis, Guvernul a luat decizia ca acordarea voucherelor de vacanţă să fie prelungită până la data de 31 decembrie 2025, pentru că „este o măsură care şi-a dovedit eficacitatea”, susţine ministerul Turismului, în nota de fundamentare a proiectului. De asemenea, instituţia propune creşterea valorii unui voucher de vacanţă în extrasezon, pentru a încuraja bugetarii să meargă în vacanţă şi în perioadele în care nu este aglomerat.

Astfel, bugetarii care merg în vacanţă în perioada iunie-septembrie vor primi un voucher de vacanţă de 1.475 lei. Bugetarii care merg în vacanţă în perioadele aprilie-mai şi octombrie-noiembrie vor primi un voucher de vacanţă de 2.080 lei.

Citeste mai mult: adev.ro/pzbn3f

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More