• Home
  • Știri
  • Guvernul plafonează prețurile la lemnele de foc. Ciucă: 3 milioane de gospodării vor fi ajutate să treacă cu bine de iarna care vine

Guvernul plafonează prețurile la lemnele de foc. Ciucă: 3 milioane de gospodării vor fi ajutate să treacă cu bine de iarna care vine

guvernul ciuca 1620x1080 1

Premierul Nicoale Ciucă a anunțat, la debutul ședinței de guvern de miercuri, că azi va fi adoptată decizia de plafonare a prețurilor la lemnele de foc.

„E o decizie așteptată de milioane de români. Azi, Guvernul va adopta decizia de plafonare a prețurilor la lemnele de foc. E o decizie așteptată de peste 3 milioane de oameni. De fapt, sunt 3 milioane de gospodării care folosesc lemnul de foc.
Vom decide ca prețul la lemnul de foc să fie plafonat la 400 de lei pe metrul cub, la 1,.500 de lei pe tonă la brichetele de lemn și la 2.000 de lei la peleți. Prețurile includ TVA.
E o măsură pe care am discutat-o, o aprobăm azi în Guvern, așa încât să avem un sistem de măsuri care să sprijine pe toți românii să treacă cu bine iarna care vine”, a declarat premierul, la debutul ședinței de guvern, potrivit b1tv.ro.

Parteneri