Hă, hă! Arestările? O chestiune de genți și pantofi!

Nu, nu-i vorba de jefuirea României, de circulația milioanelor de euro în Dealul Cotrocenilor, cu geamantanul și containerul, nu-i vorba de implicarea președinției în plăți și contraplăți la ALRO, de șpăgile primite pentru trafic de influență mărunt, gen scoaterea de la pușcărie a unui mafiot-țigan, sau de jocul cu acțiunile la Roșia Montana, unde o declarație din Deal dubla a doua zi valoarea acțiunilor și alta o scădea, încât canadienii, avertizați, au făcut uriașe averi vânzând și cumpărând acțiuni, fără a fi nevoie să investească în minerit, nu-i vorba de dispariția vapoarelor care s-au autoscufundat, ci e vorba de pantofi. Jefuirea României e o legendă. Ce să jefuiești din amărâta asta de țară, lăsată de Ceaușescu în sapă de lemn?! Arestarea? Arestarea e o chestiune de toane muierești. Hă, hă, aveam informația că alea două muieri, Kovesi și Bica, ambele ocupându-se de Mafie, se dușmăneau. Le-am pus față în față, dar una, mai iute de mână, luase dosarul, ăla, știți voi, cu Berbeceanu. Da, dar cu Udrea, întreabă moale reporterița, ce-a avut (Koveși, n.r.)? Cum ce?! Pantofii, gentile! Invidii muierești. Să te ferească Dumnezeu de ura femeilor! Astea se mănâncă între ele, nu glumă. Hă, hă!
Până în dimineața asta nutream, eu, cetățeanul cap de locuitor, speranța că se încearcă o curățenie amplă prin odăile României. Sistemul mafiot care o seacă de 26 de ani lăsând-o fără economie și continuă să o secătuiască de industrie, bunuri, valori, să buzunărească, impozitându-l de-a surda, pe român, fiindcă din impozitele lui nu se fac spitale, nu se fac autostrăzi, ci banii devin huzur pentru politicieni și uriașe averi pentru oameni care n-au avut în viața lor decât niște voturi date de proști, speram că va fi băgat la zdup și scuturat de averi. Aș! E o chestiune de rujuri și poșete.
N-au avut firme, nu sunt nepoții lui Rockefeller, n-au avut idei geniale de afaceri și cu toate astea politicienii români sunt la fel de bogați, dacă nu chiar mai bogați decât nepoții miliardarului faimos.
România a reușit să producă, într-o singură generație, miliardari. În America, stră-străbunicul avea 10 vaci în Vestul Sălbatic, pe care le-a făcut 100, iar urmașul le-a înmulțit și ferma din Texas a ajuns la 1000 de vaci și tot așa. La noi a fost sărit episodul, au fost comprimate verigile, iar averile s-au produs instant, cum se fac cafelele, punându-le doar apă fiartă și-s gata de băut.
Arestările? O chestiune de invidie și pantofi. Udrea a fost arestată fiindcă aia de a arestat-o, hă, hă, nu avea pantofi și poșete ca ea. Jefuirea României? O legendă scoasă de găozarii din presă. Care jefuire, care România, hai domle să fim serioși! Am fost președinte de două ori, știu bine cum stau lucrurile, n-a furat nimeni nimic, cât am fost io acolo. De-aia vă zic: sunt cel mai bun de prim ministru. Votați-mă. Mă găsiți primul pe lista partidului meu pe care l-am înființat pentru Elena, dar n-a fost să fie. Buldogul ăla nenorocit n-a vrut. Tot o chestiune de rujuri, se dădea și el cu…? (Interviul s-a isprăvit. Continuarea mâine, la o oră de vârf, seara).