• Home
  • Horoscop
  • Horoscop special: 28 octombrie este cea mai NOROCOASĂ zi pentru aceste ȘASE zodii

Horoscop special: 28 octombrie este cea mai NOROCOASĂ zi pentru aceste ȘASE zodii

horoscop

La începtul sezonului Scorpionului are loc ultima eclipsă de Lună Plină în Taur, marcând sfârșitul unui ciclu și oferindu-ți libertatea de a începe unul nou. Eclipsele s-au desfășurat de-a lungul axei Scorpionului și Taurului începând din noiembrie 2021, în timpul cărora ai fost chemat să te concentrezi asupra temelor legate de valoarea proprie, încredere, pasiune și stabilitate.

Acest lucru este deosebit de important în ceea ce privește norocul pe care îl cauți să creezi, deoarece întotdeauna va fi necesar un salt în credință pentru a-ți realiza visurile la maximum, dar universul îl susține pe măsură ce alegi în mod constant calea sufletului tău. Acum, pe măsură ce energiile se contopesc, ți se reamintește că nimic nu rămâne la fel, deoarece chiar și o bucată de cărbune trebuie să îmbrățișeze procese alchimice pentru a deveni în cele din urmă un diamant.

BERBEC
Eclipsa de Lună de Lună Plină în Taur, conducătorul sectorului tău de valoare

Fiind primul semn al zodiacului și lider al cosmosului, sfârșiturile pot fi adesea provocatoare pentru tine, deoarece ești mai predispus să-ți concentrezi toată energia asupra începuturilor. Deși ai deja o idee despre unde te va conduce acest nou capitol, nu încerca să ocolesti acest final, deoarece este o parte esențială a procesului și a vindecării tale din ultimii doi ani. Când îmbrățișezi sfârșitul, indiferent sub ce formă apare, te pregătești și mai abundent pentru noul la care visezi deja.

Seria de eclipse care se va încheia cu Eclipsa de Lună de Lună Plină în Taur a activat teme de stima de sine, finanțe, priorități, pasiune și transformare. Pe măsură ce are loc aceasta finală, trebuie să petreci timp reflectând cu adevărat la ceea ce nu mai rezonează cu tine. Acest lucru se va reduce la convingerile limitatoare pe care le-ai lăsat să conducă ce este posibil și ce nu. Permite-ti să renunți la îndoiala din ultimii doi ani, pentru că nu numai că va fi mai ușor odată ce o vei face, dar vei vedea că tocmai lucrul la care ai visat nu este atât de departe de îndemâna ta cum credeai prima dată.

TAUR
Eclipsa de Lună de Lună Plină în Taur, conducătorul casei tale

Unele momente îți cer să te ridici și să iei armele pentru ceea ce doresti să realizezi, dar altele îți cer să te așezi, să observi și să lasi emoțiile să iti curgă inima ca apa care stinge pământul uscat. A fost un ciclu intens de eclipsă de doi ani pentru tine, deoarece ai realizat o creștere interioară și o vindecare incredibilă. Totuși, această fază se termină și poți lua tot ce ai trecut și poți merge mai departe într-o nouă direcție interesantă.

Eclipsa de Lună de Lună Plină din Taur se ridică în semnul tău zodiacal, permițându-ți să procesezi și să te adaptezi la toate schimbările din viața ta din ultimii doi ani. Acesta este momentul tău să realizezi că trecutul este în spatele tău și tot ce ai nevoie pentru a continua să creezi o viață de autenticitate și adevăr este în interiorul tău. Eliberează tot ceea ce a fost, pune lecțiile la inimă și apoi concentrează-te asupra orizontului pentru că nu poți realiza nimic odată ce ți-ai onorat adevărul interior.

RAC
Eclipsa de Lună de Lună Plină în Taur, conducătorul sectorului tău social și casa dorințelor

Calea ta de auto-descoperire a dus la descoperiri remarcabile, pe măsură ce ți-ai îmbrățișat mai multe visuri și obiective pentru viața ta. Toate acestea fac parte din faptul că lasi în urmă alegeri de sacrificiu de sine și onorezi că poti fi acolo pentru alții și pentru tine însăți simultan. În timp ce te simți mai încrezător în această nouă cale, este, de asemenea, ceva care abia începe. Nu simți că trebuie să ai totul la îndemână și îmbrățișează fiecare nouă zi ca pe o șansă de a învăța ceva diferit.

Eclipsa de Lună de Lună Plină din Taur aduce un cumul temelor prin care te-ai mișcat din noiembrie 2021. Acest lucru te-a determinat să te concentrezi mai mult pe angajarea față de fericirea ta, lărgindu-ți totodată cercurile sociale pentru a găsi un sprijin și oportunități mai semnificative în aceștia și în relațiile esențiale care te înconjoară. Pe măsură ce are loc eclipsa, permite-ți să găsesti recunoștință pentru cât de departe ai ajuns. Nu-ți face griji pentru următoarea parte pentru că, deocamdată, pur și simplu să-ți dai seama cât de mult ți-ai îmbrățișat puterea și ai preluat controlul asupra vieții este cel mai norocos lucru pe care îl poți face.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri