AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Horoscopul săptămânii 23-29 octombrie, cu Mihai Voropchievici. Zodiile care dau lovitura pe toate planurile la final de lună

Mihai Voropchievici prezintă horoscopul 23-29 octombrie 2023 pentru fiecare zodie în parte. La ce trebuie să se aștepte nativii, a explicat cunoscutul numerolog, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3.

Berbec

În perioada următoare, Berbecii se vor bucura de multe realizări pe plan profesional.

„Pentru Berbeci, a răsărit steaua călăuzitoare. Simbolizează începutul unei noi acțiuni, deci o activitate profesională reușită care conduce la o realizare materială pozitivă. Deci Berbecii orice demarează îi aduce satisfacție financiară”.

Taur

Taurii trebuie să se pregătească pentru o serie de sfaturi benefice primite din partea unor prieteni. Dacă le iau în seamă, vor avea doar de câștigat.

„Semilunele indică faptul că în curând, voi, Taurii, veți face o alegere, dar e nevoie să renunțați la ezitare, la îndoiala care vă stăpânește, la dualitate, la neliniște și tentația de a intra în rivalitate cu acele persoane care vă sfătuiesc că ar fi mai bine să acționați aşa. Se anunţă o întâlnire cu niște prieteni și voi aveți de câștigat dacă acceptați sfaturi. Dacă nu acceptați, treaba voastră”.

Gemeni

Gemenii vor primi un ajutor nesperat, din partea unei persoane, pentru rezolvarea unei probleme pe care o amânau demult.

„Gemenii au o carte foarte bună, albul și 13. Simbolizează o protecție foarte puternică a unei personalități marcante, cu trecere, cu un cuvânt greu de spus, care vă va ajuta, el fiind un suflet generos și va pune o vorbă bună pentru a rezolva acea problemă pe care n-ați fost în stare s-o rezolvaţi singuri”.

Rac

Racii trebuie să se pregătească pentru o schimbare importantă pe plan profesional, căci vor avea oportunitatea de a evolua pe acest plan.

„În schimb, Racul are o carte neutră: începutul unei noi acțiuni. Pentru mulți dintre Raci ar însemna o schimbare de profesie, iar dacă faceți această schimbare este în beneficiul vostru. Obțineți o realizare materială pozitivă și benefică pentru mult timp, deci e cazul să interveniți să faceți o schimbare profesională”.

Continuarea pe click.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!