• Home
  • Horoscop
  • Horoscop special: A doua jumătate a lui octombrie poate fi grea pentru aceste trei zodii

Horoscop special: A doua jumătate a lui octombrie poate fi grea pentru aceste trei zodii

Octombrie a început în forță și va continua la fel. Deși intențiile noastre ar putea fi bune, s-ar putea să descoperim că în a doua parte a lui octombrie 2023 suntem prea entuziasmați cu privire la ceea ce dorim să realizăm. Acest lucru înseamnă că practic, încercăm prea mult în ultima parte a lui octombrie și cea mai rea parte este că majoritatea acestor manevre entuziaste și stângace ni se întâmplă în numele iubirii. Din nou, intențiile noastre sunt excelente. Dar cum vor fi rezultatele?

Cu Venus în trigon cu Uranus de Halloween, în ultima zi a lunii octombrie, ne uităm la o lună de frustrare, greșeli și confuzie. Aceste trei semne zodiacale trebuie să fie atente!
Taur
Ei bine, va trebui să te comporți cu calm în octombrie 2023, pentru că, deși crezi că mergi în direcția corectă, asculți DOAR inima ta și cum se spune, ‘inima vrea ceea ce vrea’. Aceasta sugerează că inima poate fi o sursă destul de nesigură când vine vorba de realitate. Și cu toată energia confuză și conflictuală Venus și Lilith care vine spre tine, semnul tău, vei fi lovit de microbul dragostei. Nu vei ști ce să faci cu el. Sună distractiv, nu?

Ești îndrăgostit, entuziasmat și pornit într-o urmărire nebună să transformi acea dragoste în ceva real? Sunt doar cuvinte, dragă Taur. Trebuie să fii atent pentru că în octombrie ai șanse să faci unele dintre cele mai mari greșeli în privința dragostei și romantismului. Fii prudent, nu te arunca!

Leu
Pentru că refuzi să crezi că ai putea da greș în orice — mai ales în dragoste, vei descoperi că octombrie îți prezintă o serie nesfârșită de sentimente ca și cum ți-ar fi închise ușile în față. Energia Lilith te face să simți că vei câștiga în fața persoanei pentru care ai o pasiune mare, și în mintea ta… de ce nu ai face-o? Ai farmecul și abilitățile seductive și te simți suficient de atractiv pentru a cuceri inima oricui.

Așa cum se spune, singura problemă este că latrezi la pomul greșit. Pentru că te simți atât de împuternicit cu dragoste și energie pozitivă, nu vei putea reconcilia ideea că persoana pe care o iubești pur și simplu nu este interesată de tine, indiferent cât de fermecător și carismatic ți se pare că ești. Vei avea de-a face cu respingerea în octombrie 2023… dar tu fiind TU, până la urmă, vei trece peste asta.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri