• Home
  • Articole sponsorizate
  • Ia-i pe cei dragi și pleacă în vacanță! Dă click și află cum să NU ratezi concediul în 2020, chiar dacă nu ai niciun ban!

Ia-i pe cei dragi și pleacă în vacanță! Dă click și află cum să NU ratezi concediul în 2020, chiar dacă nu ai niciun ban!

Vacanta in anul 2020

Pandemia i-a făcut pe mulți dintre români să renunțe la vacanțe în acest an. În timp ce unii nu își mai părăsesc locuința de frică, alții pur și simplu nu mai au suficienți bani pentru a-și permite câteva zile departe de casă. Dacă faci parte din a doua categorie, află că specialiștii ți-au pregătit un plan pe care să îl urmezi. Ține minte, doar astfel vei reuși să pleci în concediu chiar și acum, când tot mai mulți se mulțumesc doar cu o simplă plimbare în parc sau cu un picnic în pădure. 

Află ACUM ce ai de făcut ca să poți pleca în vacanță și în anul pandemiei

Călătorește și fă-ți amintiri” – acesta poate fi de departe cel mai bun sfat. Așadar, ia în calcul că banii există pentru a fi cheltuiți. Când nu îi ai, trebuie să îi obții. În continuare, iată ce ai de făcut pentru a putea pleca în concediu: 

  • Ia-ți liber de la serviciu – având în vedere perioada dificilă prin care trece întreaga planetă, ar fi bine să discuți cu șeful tău înainte să îți faci planurile de vacanță.
  • Fă rost de bani – dacă nu ai făcut economii sau le-ai rispit pe altceva, nu te speria, există nenumărate metode de a obține banii de care ai nevoie. Cel mai ușor este să faci un împrumut, dând click aici, și alege suma pe care ți-o dorești. În plus, vei putea seta și perioada de care ai nevoie pentru a putea achita creditul.
  • Dă vestea celor dragi – dacă îi anunți abia acum, surpriza va fi mult mai mare. Astfel, nu vă mai rămâne decât să stabiliți împreună locul în care vreți să ajungeți. Ține cont să iei în calcul fiecare părere, chiar și pe a celor mici.
  • Alege destinația finală – specialiștii recomandă în acest an vacanțele care nu depășesc granițele României, întrucât din cauza virusului și a numărului de cazuri raportate, multe dintre țări sunt reticente în a mai primi cetățeni români. În plus, nu ai de ce să te plângi. Există și mare, există și munte. Deci, ai de unde alege! 

Dacă vrei să fii sigur că îți ajung banii pe care i-ai împrumutat, ai grijă la cheltuieli. Iată două sfaturi care ți-ar putea fi de ajutor: 

    • Caută din timp cazarea – nu ai nevoie de cel mai scump hotel pentru a te simți bine în vacanță. Oricum vei sta acolo doar seara, când dormi. Așadar, ar fi bine să îți propui să nu cheltui prea mulți bani pe cazare. Apropo, dacă îți place aventura, poți dormi și în cort, este mult mai ieftin și mai distractiv. 
    • Nu mânca doar la restaurant – oricât de mult îți place să îți satisfaci poftele în vacanță, ia în calcul că ai putea economisi mulți bani dacă măcar micul dejun nu îl mănânci în oraș. Poți cumpăra de la un market toate produsele de care ai nevoie pentru dimineață.

Ei bine, acum, nu mai ai nicio scuză să nu pleci în vacanță. Prin urmare, distracție plăcută! 

Sursă foto: Shutterstock.com 

Parteneri