Iată 3 lucruri care NU au ce căuta în baia ta modernă!

Iata 3 lucruri care NU au ce cauta in baia ta moderna 1

Dacă te-ai apucat de mobilat sau pur și simplu de renovări, atunci baia este una dintre camerele care are nevoie de mai multă atenție decât îți imaginezi. Dacă îți dorești o încăpere modernă, atunci sunt anumite detalii de care trebuie să ții cont pentru a obține un rezultat pe gustul tău. 

Sunt anumite lucruri sau obiecte care nu au ce căuta într-o baie modernă, iar dacă îți dorești să știi care sunt acestea pentru a le putea evita, citește în continuare acest articol.

Iată 3 lucruri de care baia ta NU are nevoie:

Iata 3 lucruri care NU au ce cauta in baia ta moderna 2

Sârmă pentru rufe

Dacă îți dorești o baie modernă, atunci cu siguranță trebuie să renunți la sârma pentru rufe. Nu este un element care dă bine într-o astfel de încăpere și de asemenea, ai alte variante pe care le poți folosi pentru a evita această opțiune. 

De exemplu, poți opta pentru un uscător de haine. O altă variantă ideală pentru un apartament este montarea unei sârme pentru rufe pe balcon – există multe modele arătoase pe care le poți încerca. Alege un design modern pentru baia ta, de care să te bucuri împreună cu familia.

 

Produse de curățenie la vedere

O baie modernă poate fi amenajată simplu și rapid, fără să faci foarte multe eforturi fizice și financiare. Pentru a oferi un aspect cât mai frumos, evită depozitarea produselor de curățenie la vedere. Nu este estetic și va schimba complet look-ul întregii băi. 

Ai o mulțime de variante din care poți alege atunci când vine vorba despre locuri de depozitat. În funcție de dimensiunea băii, poți achiziționa fie un dulapior special pentru astfel de produse, fie un corp suspendat. Dacă nu ai spațiu deloc pentru a monta un astfel de  dulap, atunci încearcă să le găsești un loc în altă parte, de exemplu într-un sertar de pe hol.

 

Lustră sau corpuri de iluminat mari

O baie modernă nu are nevoie de corpuri de iluminat foarte mari, mai ales de o lustră. Nu sunt potrivite, mai ales dacă încăperea nu este prea mare. În plus, nu este un loc în care tu ai nevoie de foarte multă lumină. 

Pentru a oferi un aspect aparte băii tale, comandă aplice led de la Led-zone și bucură-te de cel mai frumos design modern. De asemenea, dacă simți nevoia unei lumini suplimentare, poți achiziționa o oglindă cu leduri. Va fi ceva care te va ajuta să simți diferența atunci când te machiezi.

Poți avea o baie superbă dacă acorzi puțină atenție produselor pe care le cumperi atunci când o amenajezi. Orientează-te către un stil anume, precum cel modern, și dacă simți că ai avea nevoie de câteva sfaturi, nu ezita să întrebi un specialist. Culorile le poți alege cu puțină inspirație, însă totul devine mai dificil atunci când este vorba de celelalte elemente. Încearcă să nu încarci spațiul cu obiecte de care nu ai nevoie și folosește fiecare detaliu în favoarea ta.

Sursa foto: pexels.com/ro-ro/

Parteneri