Idei de cadouri pentru persoane de 50+ ani

Te pregătești să mergi la o aniversare a unei persoane de +50 de ani, femeie sau bărbat? Cel mai important în alegerea cadoului nu este vârsta persoanei în cauză, ci personalitatea pe care o are. În cazul femeilor, vârsta de 50 de ani reprezintă apogeul vieții, dar și etatea la care este strălucitoare, înțeleaptă și are principii clare de viață. În cazul bărbaților, aceștia îmbătrânesc precum vinul, iar la 50 de ani sunt mai preocupați de pasiunile de care nu au avut timp în vremea tinereții.

Iată câteva idei de cadouri cu care să nu dai greș când le oferi unei persoane de +50 de ani:

Cadouri pentru persoanele care vor să experimenteze

Crezi că la 50 de ani nu mai ai ce să mai înveți? Întreaga viața este plină de învățături, iar persoanele trecute de 50 de ani nu fac excepție de la acest lucru. O bună idee de cadou ar fi să îi oferi un voucher sau lucrurile necesare pentru hobby-ul lor. În această listă pot fi incluse: drumețiile, lecțiile de dansuri, călărie, muzică, călătorii. 

Decorațiuni pentru grădină sau terasă

Dacă preferă să își petreacă anotimpul cald în aer liber, poți face mai multe cadouri. Spre exemplu, un cadou care se va dovedi extrem de util, mai ales că vara își fac simțită prezența tot felul de insecte, este Pest Repeller soareci, șobolani și insecte. Iar dacă persoana este pasionată de grădinărit și îi place să își petreacă timpul în grădină, îi mai poți oferi scule de grădinărit, arbuști ornamentali și decorațiuni de grădină rustice, clasice, orientale, moderne sau glam.

O bijuterie personalizată

Pentru o femeie specială, cea mai bună alternativă de cadou este o brățară personalizată, care să transmită dragostea, mulțumirea și prețuirea pe care i-o porți. Acest cadou este potrivit pentru mamă, bunică, soacră sau prietenă, iar posibilitățile de personalizare sunt aproape nelimitate.

Fotocarte cu amintiri

Dacă persoana îți este apropiată, o bună idee ar fi să îi oferi o fotocarte cu amintirile pe care le ai cu ea. Cu această ocazie, persona va rememora prima parte a vieții și cele mai importante momente din existența sa. 

O sticlă de vin din anul nașterii

Sunt unii oameni care îmbătrânesc precum vinul și nu își arată, nici pe departe, vârsta reală. Iar dacă dorești să aduci un plus estetic acestui cadou, poți opta pentru un vin personalizat, frumos încadrat într-o cutie din lemn și prevăzut cu o etichetă personalizată.

Set de picnic

Dacă persoana respectivă preferă plimbările, drumețiile și timpul petrecut în natură, poți începe prin a-i oferi o pereche de tenisi dama Walkmaxx pentru a o duce către locul unde ai plănuit un picnic pe cinste. Astfel, vă veți putea bucura de o cină romantică, pe lac, alături de mâncarea preferată, de ambientul perfect și de persoana preferată. 

Jurnal vintage

Scrisul are efect terapeutic, indiferent că darul este pentru o femeie sau un bărbat. Astfel, dacă au o pasiune pentru scris, o bună idee de cadou este un jurnal vintage, pe care să își așterne gândurile, amintirile și emoțiile. Dincolo de utilitate, acest jurnal este și un cadou elegant, ce poate transmite sentimentele pe care i le porți acestei persoane.

Parteneri