• Home
  • Prima
  • Ministrul Nelu Tătaru: Am gestionat bine pandemia, cât nu a intervenit factorul politic. Aşa am ajuns de la 120 la 1200 de cazuri noi pe zi

Ministrul Nelu Tătaru: Am gestionat bine pandemia, cât nu a intervenit factorul politic. Aşa am ajuns de la 120 la 1200 de cazuri noi pe zi

tataru 1 1

”Oamenii au putut vedea că, atâta timp cât nu a existat acest factor politic, am decis şi am gestionat această pandemie, am gestionat-o bine. La sfârşitul lunii mai şi ultima săptămână din iunie ajunsesem să avem 120 de cazuri noi de la o zi la alta, a spus ministru Sănătății Tătaru.

Astăzi suntem aproape la 1.151, aproape 1.200 de cazuri în contextul în care au urmat nişte momente în care neîncrederea, bagatelizarea a tot ceea ce a însemnat acea perioadă, instigarea la nerespectarea unor reguli, nerecunoaşterea unei pandemii sau un vid legislativ de aproape trei săptămâni au dus la momentul în care ne aflăm.

Cred că politic am grăbit puţin lucrurile peste un moment medical care nu este terminat, în detrimentul unei reluări economice”, a declarat Nelu Tătaru, marți seară, la Digi 24.

El acuză politicienii – e limpede că pe cei ai PSD – că vor să urce pe suferința populației care poate să cadă în capcana minciunilor, dezinformărilor.

D. Dumitru, AMPress

Parteneri