Incendiu premeditat în Londra. Un român a murit și altul a fost rănit

 

Doi români au ars, într-un incendiu provocat în estul Londrei. Una dintre victime a murit, iar cealaltă e în stare foarte gravă.

Incidentul s-a petrecut în Illford, în estul Londrei, în zona unui parc, frecventată de oamenii străzii. De altfel, polițiștii britanici spun că victimele, cu vârstele de aproximativ 40 de ani, erau oameni fără adăpost.
Cei doi români locuiau într-un cort, care a fost incendiat pe 18 iunie, după ora 23.00. Unul dintre ei a murit, cu arsuri pe aproape 100% din suprafața corpului. Trupul zăcea în apropierea cortului incendiat. Omul a murit la câteva ore după incident, scrie Observator.ro, potrivit realitatea.net.

Distribuie prietenilor

Într-un comunicat al Poliției Metropolitane se afirmă că cea de-a doua victimă a reușit să iasă la stradă, cerând ajutor și de acolo a fost preluată de serviciile de urgență. Românul a fost spitalizat cu arsuri foarte grave la unitatea specială de arși a Spitalului Broomsfield și este în comă indusă. Polițiștii londonezi au lansat un apel populației, pentru a ajuta la identificarea victimelor.

Doi bărbați au fost prinși de poliție, suspectați că i-au incendiat pe cei doi români. Suspecții au fost acuzați de omor, tentativă de omor și incendiere cu intenția de a pune viața în pericol.