AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Începe sezonul SĂGETĂTOR 2023. Ce urmează timp de o lună pentru zodii

Sezonul Săgetător durează aproximativ de la 21-22 noiembrie până la 21-22 decembrie în fiecare an. Sezonul Săgetător durează între 22 noiembrie și 21 decembrie anul acesta. Cu alte cuvinte, sezonul Săgetător începe pe 22 noiembrie și se termină pe 21 decembrie.
Pe măsură ce soarele trece prin Săgetător, suntem cu toții puțin mai neliniştiți decât de obicei și putem fi atrași să ne canalizăm pe călătorul interior. Indiferent dacă încerci o nouă clasă de antrenament, mergi la un eveniment de vacanță și cunoști oameni noi sau ești obligat să lucrezi îndeaproape cu un mentor pentru a-ți perfecționa setul de abilități, lărgirea minții este esențială în acest sezon interesant.

Deși soarele trece prin Săgetător o dată pe an, luna și alte planete își urmează propriile căi prin cer, creând o imagine astrologică unică a sezonului Săgetător, care variază de la an la an.

Marte, planeta acțiunii, energiei și sexului, va intra în Săgetător de Vinerea Neagră, pregătind scena pentru o atmosferă de foc și aventuroasă până pe 4 ianuarie. Explorează teritorii neexplorate în orice zonă din viața ta este activată în timpul sezonului Săgetător.

Luna plină din Gemeni pe 27 noiembrie s-ar putea să se simtă frenetic și să te facă să înoti într-o supraîncărcare de informații care este greu de înțeles, așa că să iti faci timp pentru a-ti scoate din cap și în inima ta poate fi benefic. Și luna nouă din 12 decembrie în Săgetător coincide cu începutul celui de-al patrulea și ultimul retrograd al anului al lui Mercur, care încurajează încetinirea și auto-reflecția până la 1 ianuarie.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Deși sezonul Scorpion subliniază legăturile tale intime și te încurajează să faci un pas înapoi de la lume pentru a te conecta mai profund cu cei dragi, sezonul Săgetător are o atmosferă complet diferită. Deoarece soarele se află în a noua casă a aventurii, nu poți să nu fii concentrat pe dorința ta de a te elibera de rutina ta obișnuită. Ești plin de poftă de călătorie și dorința de a întâlni oameni din afara cercului tău social obișnuit, poate chiar să înveți o nouă abilitate. Acesta este momentul să iti dai seama cum să faci cel mai bine un salt spre credință.

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Sezonul Scorpion pune accent pe relațiile tale individuale, dar sezonul Săgetător îl amplifică, deoarece soarele se află acum în cea de-a opta casă a legăturilor emoționale și a intimității. Vei avea mai multe șanse să iti împărtășesti inima cu cei dragi și să împărtășesti ceea ce ai nevoie pentru a te simți cel mai confortabil și în siguranță în cele mai apropiate legături. De asemenea, este posibil să experimentezi o creștere a încrederii atunci când vine vorba de a pune straduinta pentru a obține rezultate legate de eforturile financiare comune și, pentru a afla, vei fi mai încrezător și în dormitor.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Relațiile tale indivuduale sunt punctul culminant al acestui sezon, pe măsură ce soarele trece prin a șaptea ta casă de parteneriat. Indiferent dacă lucrezi la o propunere de afaceri cu un coleg sau stabilesti noi obiective comune cu celălalt partener, vei avea vântul în pânze pentru a lucra solid ca o echipă. Simultan, ar trebui să reflectezi asupra sentimentului tau de sine, în special în ceea ce privește relațiile și reciprocitatea dintre legăturile tale. Dacă cineva nu se prezintă pentru tine în același mod în care te prezinți pentru el – sau invers – este timpul să reconsideri cât de mult timp și energie ești dispus să investești în relație.

Rac (21 iunie – 22 iulie)
În timpul sezonului Săgetător, soarele încrezător se adună în cea de-a șasea casă a rutinei și a bunăstării, sporindu-ți capacitatea de a muta mingea înainte în sarcinile de zi cu zi și metodele de menținere a echilibrului tău interior. Acum este momentul să te înscrii la o nouă clasă de antrenament, să încerci acea aplicație de meditație la care te-ai gândit sau să iti reorganizezi biroul de acasă. Aminteste-ti că sezonul Săgetător aduce multă energie, care iti poate alimenta dorința naturală de a face mai mult, mai mult si mai mult pentru a-i ajuta pe ceilalți. Cu toate acestea, pur și simplu reconsiderarea cu câte proiecte poți jongla în mod realist simultan, fără a fi întins dincolo de limitele tale, îți poate aduce beneficii bunăstării chiar acum.

Continuarea aici

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!