Incredibilul din Sănătate: Un al doilea medic străin cu opt clase opera nestingherit în România

După descoperirea unui “reputat chirurg” italian, cu opt clase, care opera lejer în România, a fost descoperit un al doilea caz de fals medic.Era, se pare, tot străin şi tot italian. Ambii, ne asigură ministerul Sănătăţii, au rămas fără parafă şi nu mai prestează. Iată comunicatul Ministerului:

„În urma verificărilor demarate la DSPMB. după ce s-a constatat că a fost eliberat un cod de parafă în mod ilegal, a fost identificat un al doilea caz asemănător. Pentru că există în desfăşurare o anchetă demarată de Poliţie şi Parchet, nu putem face publice alte date legate de acest caz. Ministerul Sănătăţii continuă verificările la DSPMB şi va pune în continuare la dispoziţia organelor de anchetă toate informaţiile obţinute în urma acestor verificări. Facem precizarea că cele două persoane care au obţinut cod de parafă în mod ilegal nu mai prestează servicii medicale. Ministerul Sănătăţii va întreprinde toate măsurile necesare pentru a asigura pentru pacienţi servicii medicale, în condiţii de maximă siguranţă, în concordanţă cu reglementările legale în vigoare”.

Comunicatul Ministerului Sănătăţii este departe de a stinge această anomalie care indică haosul din domeniu şi uşoara infiltrare a escrocilor în sistemul de sănătate din România.
Aurelia Apostol, AMPress