• Home
  • Prima
  • Iohannis, apel către forțele politice din Republica Moldova

Iohannis, apel către forțele politice din Republica Moldova

iohannis doi 1

Președintele Klaus Iohannis lansează un apel către forțele politice din Republica Moldova, pentru respectarea democrației și a statului de drept.

„Față de evoluțiile politice recente din Republica Moldova, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, adresează tuturor forțelor politice din această țară un apel ferm pentru respectarea democrației și a statului de drept”, arată un comunicat al Administrație Prezidențiale.

„Stabilitatea Republicii Moldova este esențială pentru continuarea parcursului european al acestui stat, care s-a angajat să ducă la îndeplinire un amplu proces de reforme, inclusiv în ceea ce privește statul de drept și buna guvernare, în conformitate cu angajamentul său față de Uniunea Europeană, în baza Acordului de Asociere.
Această situație de criză poate fi rezolvată în beneficiul cetățenilor Republicii Moldova doar prin dialogul responsabil al tuturor forțelor politice, care trebuie să manifeste calm și reținere în această perioadă și să acorde astfel prioritate stabilității politice a țării”, precizează comunicatul citat.

AMPress

Parteneri