Iohannis îl vede ”oricând” premier pe Ludovic, ”oricând”

Președintele Iohannis a spus, după Școala de vară a tineretului liberal că PNL este pregătit în orice moment să guverneze: ”Tot timpul a fost și tot timpul va fi. Dacă ați observat, am spus și în alocuțiune, PNL este cel mai important partid din România, deocamdată de Opoziție”. Pe cine vede premier? Răspunsul președintelui în fața ziaristilor a fost scurt, dar cu repetiție: ”Oricând, Ludovic, oricând”

În discursul său, Ludovic Orban, președintele PNL a spus la rîndu-i că ”e o bulibășeală și o babilonie în politica românească în ultima vreme de cred că oamenii aproape nu mai înțeleg nimic.

Purtăm pe umerii noștri răspunderea de a câștiga această bătălie, nu pentru noi, nu pentru interesul nostru, ci pentru fiecare român, pentru România, pentru a garanta fiecărui român că lucrurile vor fi normale în această țară, iar pentru noi normalitate înseamnă democrație, drepturi și libertăți, prosperitate, respectarea traiectoriei euro-atlantice a României, înseamnă șansa la reușita în viață, aici, în țară, pentru fiecare român, pentru fiecare tânăr. Toate aceste lucruri nu le pot oferi decât președintele Klaus Iohannis și Partidul Național Liberal”.

Aurelia Apostol, AMPress