AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Iohannis, premiu la ”Oscarurile de la Washington”. Consiliul Atlantic îi va acorda preşedintelui premiul pentru conducere internaţională remarcabilă, conducerea exemplară a României şi pentru rolul său de lider transatlantic şi european

Consiliul Atlantic îi va acorda preşedintelui Klaus Iohannis Premiul pentru conducere internaţională remarcabilă, pentru conducerea exemplară a României şi pentru rolul său de lider transatlantic şi european. Ceremonia va avea loc în data de 8 mai, la Washington, DC.

Premiille pentru Leadership Distins ale Consiliului Atlantic din 2024 sunt denumite de mass-media “Oscarurile de la Washington” iar printre cei premiaţi se numără, pe lângă preşedintele Iohannis, un oficial al cabinetului SUA, comandantul suprem aliat al NATO în Europa şi o actriţă laureată a premiului Oscar, potrivit news.ro.

Consiliul Atlantic a anunţat destinatarii Premiilor pentru Leadership Distins ale Consiliului Atlantic din 2024, denumite de mass-media “Oscarurile de la Washington”. Printre cei premiaţi se numără un şef de stat european, un oficial al cabinetului SUA, comandantul suprem aliat al NATO în Europa şi o actriţă laureată a premiului Oscar. Aceştia vor fi premiaţi în cadrul unui dineu, pe 8 mai, la Washington, DC, anunţă instituţia.

”În fiecare an, Distinguished Leadership Awards reuneşte o audienţă internaţională la nivel înalt, formată din peste şase sute de lideri politici, de afaceri, militari, artistici şi ai societăţii civile, pentru a sărbători persoanele – inclusiv lideri politici, directori de afaceri, cadre militare şi campioni artistici şi umanitari – care reprezintă cel mai bine pilonii relaţiei globale. În acest an, Consiliul Atlantic îl va onora pe preşedintele României, Klaus Werner Iohannis, cu Premiul pentru conducere internaţională remarcabilă, pentru cariera sa remarcabilă, pentru conducerea exemplară a României şi pentru rolul său de lider transatlantic şi european”, precizează instituţia într-un comunicat.

Stephen J. Hadley, preşedinte al Consiliului consultativ internaţional al Consiliului Atlantic şi fost consilier pentru securitate naţională al SUA, îl va prezenta pe preşedintele Iohannis şi va înmâna premiul.

Vor mai primi premiii în cadrul ceremoniei secretarul comerţului din SUA, Gina Raimondo, comandantul suprem aliat în Europa (SACEUR), comandantul Comandamentului european al SUA, generalul Christopher G. Cavoli, şi actriţa şi producătoarea malaeziană de origine chineză premiată cu Oscar Michelle Yeoh, ambasadoare a bunăvoinţei a Programului Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare şi membră a Comitetului Olimpic Internaţional.

Continuarea aici

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!