A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Iohannis şi-a depus candidatura, susținut de PNL și de 2,2 milioane de semnături de susținere

0 74

 

Klaus Iohannis și-a depus, vineri, la prânz, candidatura pentru un nou mandat, susținut de PNL și de 2,2 milioane de semnături de susținere. O mulțime consistentă a întâmpinat venirea la Biroul Electoral Central a candidatului clasat de sondaje pe locul întâi în cursa pentru Cotroceni.

După depunarea candidaturii, președintele în funcțiune a explicat presei de ce își dorește un nou mandat și ce a putut realiza, cu o majoritate parlamentară PSD, în acești ani. Întrebat cum comentează afirmația candidatului Barna care spune că Iohannis nu a făcut decât, ”ca pompier”, să stingă focul, dar putea să prevină incendiul, Iohannis a răspuns că da, a fost ”un pompier atomic”, care a reușit în acești ani să oprească multe din acțiunile distructive ale PSD.

Am făcut tot ce am putut, constituțional, să opresc o catastrofă. Pentru viitor a spus că se așează în fruntea acțiunii de normalizare a României, cu instituții care să lucreze pentru popor, cu un guvern responsabil. Acțiunile trebuie să readucă românii acasă și să determine generațiile tinere să nu mai plece din țara în care s-au născut.
C. Zamfir, AMPress

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More