• Home
  • Prima
  • Iohannis şi-a depus candidatura, susținut de PNL și de 2,2 milioane de semnături de susținere

Iohannis şi-a depus candidatura, susținut de PNL și de 2,2 milioane de semnături de susținere

ioh la bec 1

Klaus Iohannis și-a depus, vineri, la prânz, candidatura pentru un nou mandat, susținut de PNL și de 2,2 milioane de semnături de susținere. O mulțime consistentă a întâmpinat venirea la Biroul Electoral Central a candidatului clasat de sondaje pe locul întâi în cursa pentru Cotroceni.

După depunarea candidaturii, președintele în funcțiune a explicat presei de ce își dorește un nou mandat și ce a putut realiza, cu o majoritate parlamentară PSD, în acești ani. Întrebat cum comentează afirmația candidatului Barna care spune că Iohannis nu a făcut decât, ”ca pompier”, să stingă focul, dar putea să prevină incendiul, Iohannis a răspuns că da, a fost ”un pompier atomic”, care a reușit în acești ani să oprească multe din acțiunile distructive ale PSD.

Am făcut tot ce am putut, constituțional, să opresc o catastrofă. Pentru viitor a spus că se așează în fruntea acțiunii de normalizare a României, cu instituții care să lucreze pentru popor, cu un guvern responsabil. Acțiunile trebuie să readucă românii acasă și să determine generațiile tinere să nu mai plece din țara în care s-au născut.
C. Zamfir, AMPress

Parteneri