• Home
  • Prima
  • Ion Țiriac: ”Aș da o lege prin care i-aș obliga pe toți să facă vaccinul! Libertatea…păi du-te în junglă, dar nu-mi da mie o boală care poate să mă ducă în groapă!”

Ion Țiriac: ”Aș da o lege prin care i-aș obliga pe toți să facă vaccinul! Libertatea…păi du-te în junglă, dar nu-mi da mie o boală care poate să mă ducă în groapă!”

tiriac 1

Ion Țiriac este unul dintre cei mai vehemenţi adversari ai celor care refuză să se vaccineze sub pretextul că-s liberi să facă ce vor. Ești liber, du-te-n junglă, nu mă omorâ pe mine.
”Eu aș da o lege prin care i-aș obliga pe toți să facă vaccinul. Foarte simplu! Nu refuzi, n-ai cum! Dacă refuzi dumitale să-ți faci vaccinul nu e doar treaba ta, e și treaba mea, că-mi dai mie pandemia.

Dacă ai lepră, nu te lasă nimeni să umbli pe stradă! E exact ca și cum ai avea o armă ascunsă cu care omori pe cineva. (…) E o chemare și o datorie a fiecărui cetățean, în special că e gratis.

Toate treburile astea cu libertatea…păi du-te în junglă, închide-te undeva unde ai libertate, dar nu-mi da mie o boală care poate să mă ducă în groapă!”, a declarat Țiriac pentru gsp.ro.

Parteneri