Iti doresti o nunta de vis? Iata cele mai importante detalii de care sa tii cont pentru a-ti surprinde invitatii!

Nunta este cel mai important moment din viata ta, asa ca trebuie sa te asiguri ca va fi o zi de neuitat atat pentru tine, cat si pentru invitatii tai. Cand vine vorba despre organizarea acesteia, este bine sa te implici si tu, intrucat acest lucru va da evenimentului o nota personala si invitatii se vor simti speciali. Micile detalii fac diferenta, asa ca trebuie sa ai anumite elemente ce vor surprinde pe toata lumea care va lua parte la acest moment fericit.

Top 3 lucruri ce nu trebuie sa lipseasca niciodata de la o nunta!

  • Cartea de oaspeti
Distribuie prietenilor

Pentru ca nunta este foarte importanta pentru tine, iti doresti sa pastrezi vie aminirea acestui moment. De aceea, poti opta pentru o carte de oaspeti, unde invitatii sa asterne cele mai bune ganduri pentru voi. Aceasta poate fi personalizata dupa bunul tau plac, astfel ca poti lipi mici plicuri, semnate cu numele fiecarui invitat, pentru ca acesta sa poata sa iti lase un mesaj personalizat. Daca vrei sa iti surprinzi invitatii, inlocuieste vechea carte, cu un tablou special pentru aceasta ocazie. Poti alege diverse modele, precum un copac, unde invitatii sa isi lase amprenta. Aceasta carte reprezinta o modalitate extrem de distractiva de a petrece timp de calitate alaturi de oaspetii tai. Acestia se vor simti speciali pentru ca le-ai permis sa participe activ la evenimentul vostru.

  • Carduri de masa

Asezarea persoanelor la masa este extrem de importanta pentru ca evenimentul tau sa se desfasoare ca la carte. Acesta este un pas pe care trebuie sa il planifici in detaliu, intrucat tot timpul vor exista oaspeti care nu se vor intelege intre ei, sau diferente prea mari intre generatii, lucruri ce pot cauza mici divergente. De aceea, trebuie sa distribui invitatii la mese in functie de varsta si de relatiile ce exista intre ei. Pentru a face acest lucru intr-un mod elegant, poti alege cardurile de masa. Acestea contin numele fiecarui oaspete in parte, astfel ca nunta ta va fi una linistita si lipsita de conflicte. 

  • Marturiile

Fiecare persoana ce va participa la nunta ta, va dori sa pastreze o mica amintire a acestui eveniment atat de important pentru tine. Pentru a putea marca acest moment, poti oferi invitatilor tai marturii speciale, perfecte pentru aceasta ocazie. Daca iti doresti sa iti surprinzi invitatii, opteaza pentru marturii pentru nunta, de pe site-ul celor de la Greenarium.ro, unde gasesti cele mai inedite cadouri pentru oaspetii tai. Acestea sunt lucrate manual, cu plante naturale, reprezentand daruri deosebite pentru toti participantii. Marturiile sunt modalitatea prin care mirele si mireasa aleg sa le multumeasca tuturor pentru prezenta, deci sunt considerate mici suveniruri potrivite pentru nunta. 

Asadar, daca iti doresti ca nunta ta sa fie desprinsa dintr-o poveste, trebuie sa acorzi o atentie deosebita micilor detalii, acestea fiind cele mai importante pentru ca evenimentul tau sa se desfasoare conform planului. Tine minte sa iti planifici din timp toate lucrurile importante, intrucat este necesar sa te distrezi si sa te simti bine. 

Sursa foto: Pexels.com