• Home
  • Articole sponsorizate
  • Îți faci bagajul pentru vacanța la munte pe ultima sută de metri?! Iată ce să NU uiți acasă!

Îți faci bagajul pentru vacanța la munte pe ultima sută de metri?! Iată ce să NU uiți acasă!

Iti faci bagajul pentru vacanta la munte pe ultima suta de metri Iata ce sa NU uiti acasa min min scaled 1

Chiar dacă se spune că bagajele pe ultima sută de metri sunt recomandate atunci când vrei să iei cu tine doar strictul necesar, indicat este să nu riști și să te bazezi pe acest lucru. Pentru a te asigura că vei lua la tine tot ce ai nevoie chiar dacă împachetezi în grabă, acest articol îți va prezenta câteva puncte pe care trebuie să le bifezi pe listă. 

Indiferent dacă vei sta doar un weekend sau mai multe zile la munte, ai nevoie de câteva articole și produse complet esențiale pentru un sejur de neuitat.

Iată ce să NU uiți să pui în bagaj:

  1. Haine groase și încălțăminte impermeabilă

Cu siguranță nu vei uita să-ți iei la tine haine și încălțăminte, însă trebuie să le alegi corespunzător și să te asiguri că pui destule în bagaj. Un prim lucru pe care poți să-l faci înainte de a scoate articolele vestimentare din dulap poate fi să cauți vremea pentru perioada în care vei fi la munte. În acest fel, vei afla dacă poți lua la tine și articole mai lejere, în cazul în care te bucuri de soare. 

Pune în bagaj puloverele preferate, poate unul dintre ele este chiar în culoarea anului 2020, adaugă și hanoracele confortabile, câteva tricouri lejere și pantaloni ceva mai groși. Ia și cizmele impermeabile, bocancii cool și mai aruncă un ochi în dulap și în pantofar să nu fi ratat ceva important. 

  1. Accesorii de iarnă

În această categorie se pot regăsi șosetele groase, mănușile, căciula cu urechi și fularul. În funcție de ce obișnuiești să porți, adaugă și astfel de accesorii în bagaj, deoarece pot fi mai utile decât crezi în cazul în care temperaturile nu sunt atât de prietenoase. 

Șosetele groase îți vor prinde bine dacă temperaturile sunt foarte scăzute sau dacă a nins, la fel și mănușile. Căciula sau apărătorile pentru urechi împreună cu fularul te pot proteja împotriva gripei. 

  1. Produse de îngrijire

Produsele de îngrijire personală sunt esențiale! În primul rând, trebuie să pui articole din gama de șampoane, loțiuni de corp și geluri de duș pe care obișnuiești să o folosești. Să nu uiți de pasta de dinți și de periuță! 

Alege apoi produsele de îngrijire a tenului de care nu poți sta departe. Ține cont de faptul că, din cauza temperaturilor scăzute, fața ta are nevoie de hidratare mai multă, la fel și buzele tale. Deci, adaugă în trusa de îngrijire și crema hidratantă, dar și balsamul de buze. 

La final, pune și produsele de make-up, dacă obișnuiești să te machiezi, dar și demachiantele și gelurile de îngrijire. 

Bucură-te de concediul la munte pe care îl meriți alături de toate aceste produse ce trebuie să se regăsească în bagajul tău! Asigură-te că le-ai trecut pe toate în revistă și nu ai ratat nici unul dintre ele. Desigur, în funcție de nevoile tale, poți renunța la unele articole sau poți adăuga altele.

Sursa foto: shutterstock.com 

 

Parteneri