• Home
  • Prima
  • Iubirile politice nu țin mult. Liviu Dragnea îl ia peste picior pe  Tudorel Toader

Iubirile politice nu țin mult. Liviu Dragnea îl ia peste picior pe  Tudorel Toader

dragnea si tudorel 1

Iubirea dintre Liviu Dragnea, șeful de fapt al Guvernului și ministrul Justiției, Tudorel Toader, n-a ținut, precum se știe, mult. Iată cum curge dialogul, de asta dată la distanță, dintre cei doi:

Toader a spus  că celebrele OUG pe coduri n-au fost elaborate la Ministerul Justiției ci ”în alte centre de reflexie”. Un mare centru de decizie și gândire era, firește, la Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, zâmbitor pe sub mustață, cum remarcă un jurnalist, sugerează că Tudorel Toader e în campanie electorală, dar nu a precizat de partea cui.

”Nu cumva la un moment dat apăruse o declarație că le are depuse sau trimise la Guvern (…) Nu știu, dacă domnul Toader a intrat în campanie electorală îi doresc foarte mult succes.”, a declarat Liviu Dragnea, comform Mediafax.

Redevenit cadru didactic universitar și rector, Toader are de reparat un prestigiu care a avut mult de suferit, ceea ce presupune muncă temeinică, remarcă directorul AMPress, Lucian Avramescu. Nici Dragnea nu stă bine cu imaginea în urma hârjoanei permanente cu ieșeanul care ba făcea, ba se prefăcea că face ceea ce liderul suprem îi cerea, mai remarcă același.

Giorgiana Radu, AMPress

Parteneri