• Home
  • Info utile
  • Jocurile cu dealer live sunt mai bune? Află ce spun amatorii cazinourilor!

Jocurile cu dealer live sunt mai bune? Află ce spun amatorii cazinourilor!

cazino

Odată cu dezvoltarea tehnologiei cazinourile online au devenit extrem de populare printre jucători. Cu ajutorul unui telefon mobil care dispune de o reţea bună de internet jocurile de cazino sunt astăzi disponibile cu o singură glisare pe ecranul tactil al acestuia.

Dar cazinourile online ţin cont de dorinţele jucătorilor şi le oferă o secţiune de pariere care să menţină contactul cu un cazino adevărat deci şi cu adrenalina specifică acestuia. Sunt din acest punct de vedere jocurile cu dealer live mai bune decât celelalte jocuri prezente în oferta cazinourilor online? Vom descoperi împreună acest lucru în rândurile următoare!

Ce sunt jocurile cu dealer live

Ai întâlnit fără îndoială în oferta cazinourilor online jocuri de masă oferite în format electronic. Acest lucru înseamnă că selectezi unul dintre ele, setezi miza pe care ţi-o permiţi şi lansezi un prim pariu pe care ţi-l doreşti unul câştigător.

Şi indiferent de rezultatul parierii, reiei de la capăt setarea mizei şi lansarea pariului, cu aceleaşi aşteptări de câştig. În acest caz tu ca şi jucător faci totul, exact ca la un joc video. Ideea este că poţi juca anonim, cât vrei şi poţi părăsi jocul fără nicio problemă exact atunci când vrei.

Dar dacă eşti un fan al cazinourilor fizice şi îţi doreşti acea atmosferă inegalabilă de lux şi opulenţă alegi secţiunea de jocuri cu dealer live. O poţi face după ce ai folosi cu succes rotiri gratuite fără depunere la sloturile din ofertă şi ai trecut cu brio de condiţiile de rulare.

Cu banii obţinuţi în acest fel este timpul să te delectezi cu un joc de masă la care un dealer live face jocurile. De această dată nu mai faci tu toate lucrurile, dealerul ia pariurile şi tot el face şi eventualele plăţi în caz de câştig.

Şi pentru că eşti live, poţi comunica în timp real atât cu dealerul cât şi cu ceilalţi participanţi la joc prin intermediul unui canal deschis de chat live. Eşti totuşi în faţa laptopului sau a telefonului de acasă, aşa că trebuie să faci această minimă concesie.

Cum funcţionează

Pentru a înţelege cum funcţionează un joc de masă cu dealer live trebuie mai întâi de toate să înţelegi conceptul acestui joc. Şi acest concept este unul simplu, într-o cameră special amenajată să semene cu un cazino opulent se găsesc mai multe mese de joc deservite fiecare de dealeri live.

Va trebui să alegi masa care îţi place sau poate faci această selecţie în funcţie de dealerul care face jocurile. Este o chestiune de alegere personală însă în momentul în care ai făcut-o trebuie să îţi anunţi intrarea în joc.

În acest cazino real se găsesc amplasate mai multe camere de luat vederi de înaltă rezoluţie cu ajutorul cărora se face streaming, adică o transmisiune în direct. Acest lucru înseamnă că eşti vizibil dacă vrei pentru dealer sau ceilalţi jucători, exact ca la o masă de joc dintr-un cazino real.

Jocul va debuta întotdeauna cu invitaţia dealerului de a plasa pariurile, pentru că tu eşti singurul care are acces la contul tău financiar. Plasezi deci pariul şi aştepţi rezultatul acestuia, în caz de reuşită banii se duc automat în contul tău, în caz de pierdere aceştia intră în contul cazinoului.

Jocul cu dealer live funcţionează exact ca unul amplasat într-un cazino adevărat. Poţi comunica atât cu dealerul jocului cât şi cu ceilalţi participanţi la joc, evident în limitele bunului simţ. Faci acest lucru prin intermediul canalului de chat live, unde poţi pune întrebări la care ţi se va răspunde în acelaşi  fel.

Şi dacă ai o nelămurire legată de desfăşurarea jocului său de tipurile de pariuri disponibile o poţi adresa dealerului. Acesta este mai mult decât dispus să te lămurească, în fond eşti client la masa lui de joc aşa că are tot interesul să o facă cât mai rapid şi cât mai pe înţelesul tău.

Avantajele pe care le aduc jocurile cu dealer live

Cu siguranţă principalul avantaj al acestui joc de masă cu dealer live este că poţi intra în atmosfera unui joc de cazino real chiar de la tine acasă. Şi o poţi face prin o mulţime de dispozitive, telefonul, laptopul, tableta şi chiar banala staţie fixă de pe biroul tău.

Să nu uităm însă şi de nevoia de socializare, nevoie pe care un joc cu dealer live o îndeplineşte de minune. Nu mai joci cu un calculator, de această dată te conectezi cu ajutorul lui la un joc unde ai parteneri un dealer şi jucători adevăraţi.

Şi dacă nu mai joci cu un calculator s-a dovedit de către specialişti că jucătorii care agrează acest sistem acordă o mai mare credibilitate jocului. Nu mai speculezi ideea că software-ul este de vină că pierzi, un joc cu dealer live înseamnă exact opusul, un om face jocurile.

Acesta aruncă bila pe roata ruletei şi tot acesta înmânează cărţile de blackjack fiecărui jucător. În final tot dealerul explica funcţionarea jocului şi comunică jucătorilor dacă au câştigat pariul sau dimpotrivă, l-au pierdut.

Se estimează că până la sfârşitul anului 2030 peste 72% din populaţia lumii va folosi internetul pentru a socializa, faţă de 53% cât se raportează astăzi. Şi atunci este clar că un joc cu dealer live va fi ales cu preponderenţă de către oricine îşi doreşte acest lucru.

Menţionăm şi faptul că prezenţa acestei secţiuni de jocuri live în oferta cazinourilor online este de natură să atragă mai mulţi jucători decât de obicei. Nu în ultimul rând jucătorul modern este definit ca jucând în continuă mişcare şi un joc live exact aşa şi face, te pune în contact cu masa de joc din orice locaţie, la orice interval orar.

Concluzie

Sunt jocurile cu dealer live mai bune decât celelalte din oferta cazinourilor online? Credem că este vorba despre preferinţele personale ale jucătorilor dar nu putem ignora avantajele pe care le aduc. Se oferă atmosfera de cazino adevărat şi mai presus de toate se poate socializa, opţiune care în nici un caz nu se regăseşte la celelalte jocuri de cazino.

Parteneri