• Home
  • Prima
  • Jurnalistă cunoscută, implicată într-un accident: ”Instituţie mai jenantă ca Poliţia Română nu există! Nu are rost să suni la 112”

Jurnalistă cunoscută, implicată într-un accident: ”Instituţie mai jenantă ca Poliţia Română nu există! Nu are rost să suni la 112”

mihaela calin 1

O jurnalistă a postului TV Antena 1 a fost implicată într-un accident rutier, iar acum a dezvăluit experienţa neplăcută cu serviciul de urgenţă 112.

„M-a făcut să înţeleg (nr. experienţa) că nu are rost să suni la 112 pentru că oricum ăia nici nu vor să înţeleagă ce ai păţit. Iar instituţie mai jenantă ca Poliţia Română efectiv nu există! Îmi zicea un poliţist la telefon că nu am nevoie de echipaj de la rutieră, sa fac amiabilă, deşi tocmai îi spusesem că sunt 3 maşini implicate.

Doar ca să nu se mişte de pe scaun! Efectiv deranjezi când suni la 112! Discuţia cu operatorii este umilitoare şi degeaba! Mi-am amintit de cazul de la Caracal”, a mărturisit Mihaela Călin, care s-a întors la pupitrul Observatorului în noiembrie 2019, după o pauză de 4 luni.

„Adevărul e că dacă păţeşti ceva în ţara asta trebuie să suni un prieten, nu la 112, pentru că nici nu te ajută şi te mai şi jignesc”, a completat Mihaela Călin, potrivit clickpentrufemei.ro.

Parteneri