A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Jurnalistă cunoscută, implicată într-un accident: ”Instituţie mai jenantă ca Poliţia Română nu există! Nu are rost să suni la 112”

1 503

 

O jurnalistă a postului TV Antena 1 a fost implicată într-un accident rutier, iar acum a dezvăluit experienţa neplăcută cu serviciul de urgenţă 112.

„M-a făcut să înţeleg (nr. experienţa) că nu are rost să suni la 112 pentru că oricum ăia nici nu vor să înţeleagă ce ai păţit. Iar instituţie mai jenantă ca Poliţia Română efectiv nu există! Îmi zicea un poliţist la telefon că nu am nevoie de echipaj de la rutieră, sa fac amiabilă, deşi tocmai îi spusesem că sunt 3 maşini implicate.

Doar ca să nu se mişte de pe scaun! Efectiv deranjezi când suni la 112! Discuţia cu operatorii este umilitoare şi degeaba! Mi-am amintit de cazul de la Caracal”, a mărturisit Mihaela Călin, care s-a întors la pupitrul Observatorului în noiembrie 2019, după o pauză de 4 luni.

„Adevărul e că dacă păţeşti ceva în ţara asta trebuie să suni un prieten, nu la 112, pentru că nici nu te ajută şi te mai şi jignesc”, a completat Mihaela Călin, potrivit clickpentrufemei.ro.

loading...
1 Comentariu
  1. Anne Ban spune

    Are dreptate doamnă! Am trecut prin asta. Am sunat sa spun că a vrut să de-a peste mine, m a acroșat…aveam martori care luaseră numărul. La telefonia s răspuns o forma cu intampinarea: sunt morți, răniți? Dați mi datele dv personale..am.zis că nu sunt morți as avea o entorsa la laba piciorului, dar eu nu doresc salvare, nici ajutor, vreau sa vorbesc cu poliția, sa-l oprească pe șofer pt că ori e drogat ori beat și tot va da peste cineva! Mi a dat la poliție care, după ce mi a luat și acolo date personale și la propunerea mea mi au răspuns așa: daca nu e nevoie sa vina un echipaj de poliție, pt că nu l ati reținut pe făptaș, adresati-va celui mai apropiat post de politie, în scris! Bună seara. Așadar???

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More