A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

 Klaus Iohannis, despre mineriada PSD din 10 august și libertatea de a vota

2 300

Președintele Iohannis a spus luni, la Ploiești, că PSD a încercat prin metoda mineriadei să suprime protestul pașnic din 10 august, pledând pentru libertatea oamenilor de a vota.


APRECIAZA ARTICOLUL !

„Eu cred că să aflăm vinovații. O sincopă foarte tristă pe care au avut-o pe 10 august, în 2018, o manifestație pașnică. Au venit oamenii în concediu, în plină vară să arate că nu mai sunt mulțumiți și nu mai tolerează PSD. Reacția autorităților a fost disproporționată. Cei care au instrumentat suprimarea manifestației din 10 august probabil că au crezut că dacă s-a putut la Mineriadă se poate și acum. Și vă spun, dragii mei, nu se mai poate fiindcă românii sunt un popor liber și își exprimă voința prin vot, nu cu bâte”.

Cursul campaniei electorale continuă prin manifestații și contramanifestații, PSD încercând să-și demonstraze forța prin organizarea, extrem de costisitoare, a unor mitinguri cu oameni transportați pe tabel, cu autocarele.

D. Dumitru, AMPress

 

loading...
Citește și
2 Comentarii
  1. LUCIAN LUK spune

    D-lee Presedinte sunteti cel mai TOXIC POLITICIAN din ROMANIA din ultimi 30 de ANI ..
    DUCETI-VA si lasati tara in pace cu poporul pe care il incitati ZI de ZI cu SERVICIILE si JUSTITIA MAFIOTA . VINE ZIUA MULT ASTEPTATA SA RASPUNDETI de MOARTEA a celor 64 de COPI de la COLECTIV . NU ne mai INVRAJBITI plecati la PARINTI DV . va rugam ..!

  2. Nelutu spune

    Nazistul asta vrea neaparat razboi civil in Romania?Trebuie indepartat cit mai repede pentru a avea liniste in tara!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More