Klaus Iohannis, mesaj pentru preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti

Președintele Klaus Iohannis a transmis sâmbătă, un mesaj preşedintelui Republicii Moldova, Nicolae Timofti, cu prilejul Zilei Independenţei Republicii Moldova.
Vă prezentăm în continuare textul mesajului, potrivit Administrației Prezidențiale:
„Împlinirea a 25 de ani de la proclamarea independenţei Republicii Moldova îmi oferă prilejul de a vă adresa, dumneavoastră şi tuturor cetăţenilor Republicii Moldova, sincere felicitări, urări de sănătate, prosperitate şi succes.
În acest moment aniversar, îmi face o deosebită plăcere să remarc caracterul deosebit de solid şi amplu al relaţiilor noastre bilaterale, bazate pe comunitatea de limbă, cultură şi istorie. Spiritul deschis şi constructiv în care abordăm priorităţile cooperării concrete, alături de orientarea pragmatică spre proiecte care să răspundă aşteptărilor cetăţenilor noştri, precum şi susţinerea constantă a României pentru aspiraţiile europene ale Republicii Moldova, sunt argumente care mă fac să privesc cu încredere spre dezvoltarea pe mai departe a Parteneriatului Strategic care uneşte statele noastre.
Folosesc acest prilej pentru a vă asigura de hotărârea noastră fermă de a sprijini proiectele care vizează îmbunătăţirea vieţii tuturor cetăţenilor Republicii Moldova şi împlinirea destinului lor european.
Vă rog să primiţi, domnule Preşedinte, asigurarea deosebitei mele consideraţii.”

D.Dumitru, AMPress