AM Press Logo
Muzeul Pietrei

La ce sa te astepti atunci cand alegi ursitoare la botez?

ursitoare botez

Ai inceput sa planifici ziua in care va fi crestinat prichindelul tau, dar inca nu esti decisa daca sa alegi si o echipa de ursitoare botez? Atunci trebuie sa afli mai multe detalii despre acest serviciu!

Botezul micutului tau este un eveniment unic, asa ca este indicat sa te asiguri ca nu ignori niciun aspect important. Pe langa restaurant, meniu, muzica, servicii foto-video si decoratiuni, este necesar sa te gandesti si la metode de divertisment. O buna modalitate de a capta interesul invitatilor este sa apelezi la ursitoare botez. Ele aduc bucurie si amuzament, fiind la mare cautare in ultimii ani.

Ce urari fac ursitoarele?

Nascute din mitologia romaneasca, aceste zane erau cunoscute sub numele de Intelepciune, Noroc si Iubire. Se spune ca urarile pe care le fac ele pot dicta viitorul copilasului.

In prezent, mesajele ursitoarelor sunt realizate in functie de dorintele parintilor, dar contin si glume sau marturisiri despre acestia care sa-i distreze pe invitati. Ursitoarele spun, de fapt, toate dorintele si gandurile bune pe care le au parintii cu privire la copilasul lor.

Ele ii ureaza micutului o viata frumoasa, cu sanatate, iubire, intelepciune si armonie, dar pentru ca divertismentul invitatilor sa fie la cote maxime, parintii pot opta si pentru aparitia unei ursitoare rea. Ea va avea replici rautacioase, dar amuzante, si va fi “invinsa” de catre ursitoarele bune.

ursitoare botez 2

ursitoare botez

Ce trebuie sa stii despre ursitoarele moderne?

Pe langa faptul ca ele vor da glas gandurilor tale bune, se vor prezenta la eveniment in costume deosebite, realizate cu mare grija, si vor reusi astfel sa-i introduca pe invitati intr-o atmosfera magica. Ele au un scenariu bine pus la punct, jucand scenete inspirate din cele mai indragite povesti ale copilariei.

Spectacolul creat de ursitoare botez este unul personalizat, inedit, care poate cuceri usor orice invitat. Alegerea unei echipe de ursitoare reprezinta un “must”, deoarece aceste zane vor reusi sa transpuna publicul intr-o lume feerica. Cu ajutorul costumelor, a discursurilor, a muzicii si a dansului, ursitoarele vor crea o atmosfera de poveste!

In plus, aceasta metoda de divertisment nu este costisitoare. Daca ai stabilit deja bugetul de botez, poti integra usor acest serviciu, deoarece nu reprezinta o cheltuiala mare, dar spectacolul oferit va fi de neuitat!

De ce sa alegi o echipa de ursitoare botez prin intermediul unei agentii de organizare evenimente?

Atunci cand urmeaza un eveniment important din viata ta, incepi sa te gandesti daca vrei sa il planifici pe cont propriu sau ai nevoie de sprijinul organizatorilor de evenimente. Asa cum probabil te asteptai, a doua optiune este cea mai buna! De ce? Pentru ca vei economisi timp, avand in vedere ca nu va mai trebui sa te ocupi tu de fiecare detaliu in parte, si bani, pentru ca specialistii vor obtine preturi avantajoase atat pentru spectacolul oferit de ursitoare la botez, cat si pentru inchirierea restaurantului, alegerea meniului, a decoratiunilor si orice alt serviciu vei avea nevoie.

De exemplu, specialistii Petrecem.ro – agentie organizare evenimente nu numai ca iti ofera cele mai avantajoase pachete, dar iti sunt alaturi si pe tot parcursul evenimentului pentru a se asigura ca totul decurge minunat. Organizatorii de evenimente te vor ajuta sa ii planifici micutului tau un botez de nota 10!

© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!