Mai ai un singur pas! Cum obtii fisa medicala pentru permisul auto in Bucuresti?

In sfarsit, a sosit momentul mult asteptat! Inca de cand erai copil, visai la clipa in care vei deveni sofer si vei putea conduce oriunde, oricand. Te-ai pregatit temeinic, ai invatat regulile de circulatie si legislatia rutiera, stii sa faci diferenta dintre motorul si bateria masinii, iar la orele de practica ai fost mai atent ca niciodata.

Esti pregatit si foarte incantat, insa nu uita de celalalt examen. Care celalalt examen, te intrebi? Cel medical! Nu iti face nicio grija, acum este mai simplu decat oricand sa obtii fisa medicala permis auto in Bucuresti! Iata tot ce trebuie sa stii despre aceasta procedura simpla si rapida!

Programarea este necesara

Distribuie prietenilor

Timpul tau este pretios, iar pentru a nu-l irosi la cozi si in aglomeratie, fa-ti o programare online sau printr-un apel telefonic. Intra pe www.fisamedicala.info, sectiunea “Fise si analize medicale”, categoria “Fisa medicala permis auto”. In partea de jos a paginii, vei gasi o rubrica numita “Solicita o programare”.

fisa medicala permis auto bucuresti 2
Fisa medicala permis auto Bucuresti

In spatiile libere, trebuie sa completezi cateva date personale care au caracter confidential: numele, prenumele, data nasterii, numarul de telefon si adresa de e-mail. In cazul in care optezi pentru o programare telefonica, tot ceea ce trebuie sa faci este sa apelezi unul din numerele de telefon 0722.435.435 sau 0314.053.950. Un specialist iti va raspunde la toate intrebarile! Primul pas pentru a obtine fisa medicala permis auto Bucuresti a fost facut!

Ce NU trebuie sa uiti acasa?

Dupa ce ti-ai facut programarea, va trebui sa te prezinti la sediul clinicii Standard Med. Este indicat sa fii acolo cu 15 minute inainte de ora stabilita, pentru a evita modificarile de program.

Sediul clinicii este situat in centrul Bucurestiului, la doar cateva minute de Teatrul National, Piata Universitatii si hotelul Intercontinental. Adresa este bulevardul Carol I, nr. 45, la parter, apartamentul 5, sector 2. Dar, inainte sa pleci de acasa, asigura-te ca ai la tine urmatoarele documente:

–          Cartea de identitate / buletin;

–          Fisa de scolarizare (pentru obtinerea permisului auto);

–          Adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze daca pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie;

–          In cazul bolnavilor de diabet tip I, este solicitata o scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si recomandarea (daca solicitantul este apt pentru a conduce);

Al doilea pas pentru a obtine fisa medicala permis auto in Bucuresti a fost facut!

Examenul medical

Prin urmare, dupa ce ti-ai facut programarea si te-ai asigurat ca ai la tine toate cele necesare, va fi nevoie sa mergi la clinica si sa iti faci controlul medical. Stai linistit! Acesta este lipsit de orice fel de durere si iti va oferi o imagine de ansamblu asupra starii tale de sanatate. Desi este un examen amanuntit, acesta nu dureaza mai mult de o ora. Iata care sunt ariile vizate:

–       Psihiatrie;

–       Medicina interna;

–       Ortopedie;

–       Neurologie;

–       Oftalmologie;

–       ORL;

Si gata! Aceasta a fost toata procedura necesara pentru a obtine fisa medicala permis auto Bucuresti! Acum mai trebuie sa treci examenul teoretic, examenul practic si devii sofer! Multa bafta!