AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Lămpi de semnalizare cu LED-uri pentru camioane și remorci

Lămpile de semnalizare spate cu LED omologate sunt necesare pentru un număr infinit de remorci, camioane și camionete. Cu aceste lămpi de semnalizare spate cu LED nu vei economisi doar la întreținere, deoarece nu necesită întreținere, ci și la siguranță, deoarece ceilalți participanți la trafic te vor vedea mai repede.

Dacă dorești să înlocuiești vechile becuri de la luminile din spate ale camionului sau ale remorcii, trebuie să știi că pe piață vei găsi lămpi semnalizare spate cu LED aprobate și lumini de remorcă cu LED aprobate. Există și modele pentru partea din spate a unui tractor rutier. Mai întâi trebuie să îți fie clar dimensiunea farurilor, unde se află conectorul și dacă este necesară o lumină pentru plăcuța de înmatriculare.

De asemenea, trebuie să știi că pe piață vei găsi lămpi de semnalizare cu Led, impermeabile și submersibile pentru bărci sau remorci de bărci, dar și pentru rulote. Există deci pe piață o gamă largă de lămpi LED, atât lumini spate cât și faruri LED.

Trebuie să ținem cont de faptul că lămpile LED pentru remorci nu sunt același lucru cu lămpile LED pentru camioane, deoarece modelele pentru remorci nu necesită un triunghi reflectorizant, iar lămpile pentru camioane necesită un triunghi, la fel ca și lămpile LED pentru platforme și pentru remorci agricole.

Tipuri de lumini LED pentru remorci și camioane

Toate lămpile semnalizare spate cu LED de 12 V pentru remorci sunt împărțite în două formate: lămpi spate cu LED cu triunghi sau lămpi spate cu LED fără triunghi. Vom explica scopul fiecăreia dintre aceste lămpi de remorcă

Lămpi LED cu triunghi: acest tip de lumini LED pentru remorci de 24V încorporează un triunghi reflectorizant, indiferent de funcția sa. Triunghiul reflectorizant este obligatoriu doar la remorci și există două opțiuni: să instalezi o lumină LED cu triunghi sau să instalezi o lumină LED fără triunghi, dar întotdeauna trebuie să instalezi un triunghi reflectorizant, integrat în lumina LED. Dacă este vorba de o remorcă, trebuie să ai un triunghi reflectorizant. Sunt disponibile lămpi LED pentru remorcă cu iluminare a plăcuței de înmatriculare.

Lămpi LED fără triunghi reflectorizant: aceste lămpi spate cu LED se montează pe autotractoare, camioane drepte și camionete. La acest tip de vehicule, nu este necesar să montezi un triunghi reflectorizant. Pot fi montate pe remorci, dar trebuie montat și un triunghi reflectorizant independent.

Care sunt lucrurile de care să ții cont atunci când alegi lămpi semnalizare cu LED omologate pentru remorci și camioane?

Tensiune. Înainte de a selecta lămpile LED pentru remorcile agricole, trebuie să iei în considerare tensiunea de funcționare și funcțiile de care ai nevoie. Cele mai multe lămpi LED pentru remorci sunt multi-tensiune și funcționează atât pe instalații de 12 volți, cât și de 24 de volți. Lămpile LED pentru remorci au toate aprobările necesare.

Iluminarea plăcuței de înmatriculare. La mai multe modele de lămpi cu LED pentru remorci agricole, iluminarea plăcuței de înmatriculare este opțională. Aceasta poate fi achiziționată împreună cu o lampă de iluminare a plăcuței de înmatriculare.

Tipul de conector. Dacă ai ales o lampă cu LED, dar aceasta nu include conexiunea de care ai nevoie, poți cumpăra o lampă cu LED cu un cablu sau cu un alt tip de conector. Conectorii variază în funcție de producător.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!