AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Lasa curatenia de primavara pe mana unei firme de curatenie sector 4!

firma curatenie sector 4

Curatenia de primavara, cunoscuta drept curatenie generala, este momentul in care toata casa este curatata si igienizata atat pe interior, cat si pe exterior. Dupa o iarna indelungata, in care nu au fost folosite toate spatiile din casa, gospodinele spala si dezinfecteaza atat camerele, covoarele si piesele de mobilier, cat si geamurile, balconul sau gradina.

firma curatenie sector 4

firma curatenie sector 4

Este recomandat ca aceasta curatenie sa fie realizata in luna martie a fiecarui an, insa nu exista o regula care spune ca nu poti efectua aceasta operatiune si in alte momente din an. De obicei, se rezerva cateva zile pentru acest proces pe cat de obositor, pe atat de important. Insa, daca locuiesti in Bucuresti, poti lasa curatenia de primavara pe mana echipei Cleanas.ro, o firma curatenie sector 4 de incredere.

 

Inainte de orice, trebuie mentionat faptul ca aceasta firma de curatenie sector 4 opereaza in toate zonele din Bucuresti, precum si in localitatile din judetul Ilfov. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, Cleanas.ro se bucura de recomandarile calduroase venite din partea clientilor care au fost multumiti de serviciile oferite de-a lungul timpului.

 

Ce servicii ofera o firma de curatenie sector 4?

 

Cleanas.ro – Servicii de curatenie Bucuresti ofera un pachet complet datorita caruia casa ta va straluci de curatenie. Descopera, in continuare, doar o parte dintre serviciile pe care le poti alege din oferta Cleanas.ro!

 

  • Curatenie birouri si spatii comerciale;
  • Curatenie locuinte;
  • Curatenie institutii publice;
  • Curatenie scari de bloc;
  • Curatat canapele si fotolii;
  • Curatat mochete si covoare;
  • Curatenie dupa constructor;
  • Spalat geamuri si vitrine;
  • Servicii de dezinfectare, deratizare si dezinsectie.

 

Care sunt cartierele pe care le deserveste o firma de curatenie sector 4?

 

Daca lucrezi sau locuiesti intr-unul dintre cartierele Giurgiului, Berceni, Oltenitei, Tineretului, Vacaresti, poti apela cu incredere la echipa Cleanas.ro. Contacteaza firma de curatenie si stabileste un program si un plan tarifar adaptat nevoilor tale. Doar astfel, vei reusi sa te bucuri de efectele curateniei de primavara cu minimum de efort!

 

Cum poti contacta echipa Cleanas.ro pentru curatenia de primavara?

 

Inceputul primaverii este cel mai bun moment pentru a realiza curatenia si pentru a reorganiza spatiul din casa si din jurul acesteia. De asemenea, daca detii o companie mica sau medie, poti profita de aceasta ocazie pentru a igieniza spatiul de lucru. Astfel, angajatii tai vor fi mai productivi si mai motivati sa munceasca intr-un birou curat si dezinfectat.

 

Daca ai nevoie de o firma de curatenie sector 4 sau din alte zone ale Bucurestiului ori ale judetului Ilfov, poti apela cu incredere la Cleanas.ro. Cere o oferta personalizata pentru curatenia de primavara si poti beneficia de o reducere de 25% pentru serviciile oferite.

 

Pentru a contacta echipa Cleanas.ro, poti suna sau trimite un mesaj pe Whats App la numarul de telefon disponibil pe site, 0723 330 602. De asemenea, poti scrie un e-mail la adresa [email protected] sau poti folosi direct sectiunea de Live Chat din cadrul platformei online.

 

Bucura-te cum se cuvine de venirea primaverii si lasa curatenia generala pe mana expertilor Cleanas.ro! Locuinta ta va fi curata ca lacrima in timp record, iar tu te vei putea relaxa intr-un mediu care a fost curatat de profesionisti!

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!