Liberalii mărșăluiesc în Alexandria

Câteva mii de persoane,  în jur de 3000, conform unor surse locale, iau parte, sâmbătă, la marșul organizat de PNL în Alexandria.

Liderul liberal Ludovic Orban le-a cerut participanților să fie atenți la votul din 26 mai, fiindcă primarii scriu procesele verbale înainte de vot și  fură.

„Vom avea o muncă extrem de grea, mai ales aici, știu foarte bine satrapii din județele din sud, primarii care îi mână ca pe oi la vot, primari din Giurgiu, unde nici nu contează cum votează oamenii, pentru că ei scriu procesele verbale înainte de exercitarea votului, știu foarte bine că sunt în stare să cumpere pe nimic, că sunt în stare și deja au început. Fiți vigilenți (…) Plătesc datoriile de pe caiet și îi pun pe oameni să voteze cu ei pentru că îi scapă de datorii. (…) Cu ochii pe ei și cu parul pe ei, cu plângeri penale la îndemâna fiecărui delegat la secția de votare din partea PNL. Cum i-a prins că vor să fure, imediat anunțăm Poliția, dăm telefon la 112, depunem plângeri penale, să știe clar că oricine vrea să fure nu va scăpa. În felul acesta trebuie să păzim voturile noastre”, a fost îndemnul lui Orban.

Distribuie prietenilor

Consiliul local din Alexandria a interzis întrunirile publice în centrul orașului, în speță  mitingurile, tocmai pentru a împiedica PNL să facă propagandă electorală în spațiul consfințit ca fiind al  lui Dragnea.

Aurelia Apostol, AMPress