LIVE – Incendiu uriaş la catedrala Notre Dame din Paris

Un incendiu uriaş a cuprins luni seara catedrala Notre Dame din Paris. Partea superioară a clădirii a fost cuprinsă de flăcări. Fumul care se ridică deasupra celei mai celebre catedrale din Franţa poate fi văzut de la câţiva kilometri distanţă.

„Un incendiu important în curs de desfășurare la Notre Dame, trebuie să rămânem departe și să evacuăm zona și să lăsăm salvatorii să intervină”, a scris prim-viceprimarul orașului Paris, Emmanuel Grégoire, pe twitter. Un apel a fost trimis câteva minute mai târziu de la sediul poliției din Paris.

Update 20:41: Flăcările au cuprins turla catedralei şi au mistuit-o. Focul e complet scăpat de sub control şi se răspândeşte rapid. Există riscul să fie distrusă complet catedrala care e veche de 850 de ani. Apar noi imagini devastatoare de la faţa locului.

Distribuie prietenilor

Poliţia franceză a primit apelul de incendiu la ora locală 18:50 (ora locală). Nu se cunoaşte în acest moment cauza lui.

Fire breaks out at Notre Dame cathedral

BREAKING: A fire has broken out at the Notre Dame cathedral in Paris, one of the city's most iconic sights. abcn.ws/2UG6dGH

Gepostet von ABC News am Montag, 15. April 2019

Sursa: 2daynews.ro