A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

LIVE – Incendiu uriaş la catedrala Notre Dame din Paris

0 4.761

Un incendiu uriaş a cuprins luni seara catedrala Notre Dame din Paris. Partea superioară a clădirii a fost cuprinsă de flăcări. Fumul care se ridică deasupra celei mai celebre catedrale din Franţa poate fi văzut de la câţiva kilometri distanţă.


APRECIAZA ARTICOLUL !

„Un incendiu important în curs de desfășurare la Notre Dame, trebuie să rămânem departe și să evacuăm zona și să lăsăm salvatorii să intervină”, a scris prim-viceprimarul orașului Paris, Emmanuel Grégoire, pe twitter. Un apel a fost trimis câteva minute mai târziu de la sediul poliției din Paris.

Update 20:41: Flăcările au cuprins turla catedralei şi au mistuit-o. Focul e complet scăpat de sub control şi se răspândeşte rapid. Există riscul să fie distrusă complet catedrala care e veche de 850 de ani. Apar noi imagini devastatoare de la faţa locului.

Poliţia franceză a primit apelul de incendiu la ora locală 18:50 (ora locală). Nu se cunoaşte în acest moment cauza lui.

Fire breaks out at Notre Dame cathedral

BREAKING: A fire has broken out at the Notre Dame cathedral in Paris, one of the city's most iconic sights. abcn.ws/2UG6dGH

Gepostet von ABC News am Montag, 15. April 2019

Sursa: 2daynews.ro

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata