AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Liviu Dragnea a ieșit din închisoare: Când am plecat, România era o țară prosperă. Azi e o dictatură feroce

Joi, Tribunalul Giurgiu a decis ca fostul lider al PSD Liviu Dragnea, care executa la Penitenciarul Rahova o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, să fie eliberat condiționat.

“A fost o perioadă de doi ani de chin și suferință. Eu mă consider deţinut politic, pentru că am intrat nevinovat. Mi s-a cerut insistent în ultimele luni ca, la instanţă, când se va judeca eliberarea să îmi recunosc vinovăţia, ceea ce nu am acceptat, pentru că se dorea să se valideze acest dosar politic. Eu, când am plecat, România era o țară prosperă. Din păcate, azi e o dictatură feroce, este amanetat viitorul României. Judecătorii din Giurgiu au avut curaj și au rezistat la presiuni. (…) În primul rând vreau să mă caut de sănătate. Sănătatea mea a fost afectată în mod foarte serios aici.

Voi munci la firma fiului meu.

În politică voi intra dacă o să găsesc răspunsul la două întrebări: dacă mai am cu cine și dacă mai am pentru cine. Din păcate, nu există Opoziţie, PSD a devenit un partid de operetă condus de oameni laşi”, le-a spus Dragnea jurnaliștilor.

Liviu Dragnea a plecat de la penitenciar împreună cu iubita sa.

AMPress

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!