Liviu Dragnea, în așteptarea sentinței, a uitat de PSD. Atenție: ”Când cazi de sus (PSD n.r.), îți rupi gâtul”

Liderul PSD Liviu Dragnea așteaptă sentința definitivă într-un proces în care a fost condamnat la 2 ani și 6 luni detenție. În urma a numeroase reluări, contestări, procesul a ajuns la Înalta Curte de Casație și Justiție unde, în mod normal, astăzi, în cursul după-amiezei, fiindcă sunt și alte procese pe rol, va fi anunțată hotărârea finală a celor cinci judecători. Specialiștii nu exclud nici varianta unei amânări cu câteva zile a deciziei completului, dar nu mai mult.

Victoria Referendumului pe justiție, pe care a încercat s-o blocheze, anulează practic miza lui Dragnea de a relua, cum intenționa, de la zero procesul, iar presiunile voalate la adresa magistraților, cel puțin psihologic, au încetat.

Precum se știe, PSD, mai ales prin prestația abuzivă a lui Dragnea, a pierdut nu doar alegerile europarlamentare, ci poate pierde tot. Românii din Diaspora nu-s doar cei care au fost la vot, ci și rudele lor din țară, iar de afară vine către toți un mesaj dur la adresa PSD care, ca partid, ”cade de sus și, cum scrie un comentator, când cazi de sus, îți rupi gâtul”.
C. Zamfir, AMPress