Liviu Dragnea, pe cale de a ieși din pușcărie

 

CCR a admis, miercuri, sesizarea privind conflictul dintre Parlament şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) pe tema constituirii completurilor specializate în cazurile de corupţie, obiecție făcută de Florin Iordache.

Fostul președinte CCR, Augustin Zegrean, a precizat că toți cei care au fost condamnați de astfel de completuri vor putea cere rejudecarea dosarelor, așa cum au făcut cei care au fost judecați de completurile de cinci judecători.

Distribuie prietenilor

”Era de așteptat pentru că la fel au procedat și în cazul celor de cinci. Este halucinant să spun asta, dar decizia este normală, dat fiind precedentul cu cele de cinci judecători.
Știu că sunt vreo 180 de dosare la ICCJ care au fost judecate de completuri de 3 și dacă ne uităm în urmă cum au judecat dosarele la completurile de cinci, eu cred că vor fi rejudecate dosarele. Vor fi eliberați în baza unei cereri în anulare, dar mai mult vor beneficia cei care au îndeplinit termenul de prescripție”, a declarat Zegrean, la B1 TV, potrivit stiripesurse.ro.