Liviu Dragnea şi copiii săi au interdicţie de intrare în SUA

Liviu Dragnea şi familia sa au interdicţie de a intra în Statele Unite din cauza implicării fostului demnitar în fapte de corupţie, a anunţat joi Departamentul de Stat într-un comunicat postat pe site-ul oficial.

”Secretarul de stat Michael R. Pompeo i-a interzis public intrarea în Statele Unite fostului preşedinte al Camerei Deputaţilor din România, Liviu Nicolae Dragnea, din cauza implicării în fapte de corupţie”, se arată în comunicat, potrivit Mediafax.

”În cazurile în care secretarul de stat deţine informaţii credibile cu privire la implicarea oficialilor guvernelor străine în cazuri importante de corupţie, aceste persoane şi cei mai apropiaţi membri ai familiilor acestora nu sunt eligibili pentru a intra pe teritoriul Statelor Unite”, se arată în comunicatul Departamentului de Stat.

Distribuie prietenilor

De asemenea, cei doi copii ai săi, Valentin Ştefan Dragnea şi Maria Alexandra Dragnea, au primit interdicţie de a intra pe teritoriul SUA.

Liviu Dragnea a fost încarcerat în luna mai, la Penitenciarul Rahova. El este condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman.