Locuri de muncă în Grecia în vara lui 2019

Ce zici de un program work & travel Grecia care să îți permită să schimbi puțin aerul de acasă în vara asta, să faci niște bani, dar și să te distrezi copios, luând contact cu fabulosul tărâm al Eladei?

Există programe atât pentru studenți, dar și pentru alte categorii de persoane cu vârste de până la 40 de ani, care vor să lucreze în Grecia pe o perioadă limitată (de la 3 la 7 luni).

2 condiții de bază există pentru admisibilitate:

Distribuie prietenilor

– să ai între 18 și 30 de ani (pentru housekeepers se acceptă și femei până în 40 de ani);

– să ai experiență sau pregătire în domeniul turismului.

Important!

Pot accesa programul Work & Travel Grecia chiar și acele persoane care nu urmează sau au terminat deja cursurile universitare.

Se caută foarte mult vorbitori de rusă, de aceea, dacă stăpânești această limbă, chiar ar fi păcat ca să nu profiți de oportunitatea oferită de StudentsExperience.

Deși unii se gândesc că Grecia nu mai este o țară frecventabilă, din cauza cutremurelor economice de care a tot avut parte în ultimii ani, trebuie să recunoști și tu că românii iubesc nespus acest tărâm al zeilor olimpieni.

După Bulgaria, este cea mai dorită destinație dorită în perioada estivală de români. Și nu doar de către ei. Turiști din toată lumea aleg ca să își petreacă vacanțe de neuitat aici.

 

Avantajele pe care le ai dacă accesezi un program work & travel Grecia sunt extrem de atractive:

1) Dacă semnezi un contract pe minim 3 luni în Grecia, vei recupera 300 euro din costuri la finalul sezonului;

2) Dacă semnezi un contract pe minim 4 luni în Grecia, vei recupera 350 euro din costuri la finalul sezonului;

3) Dacă semnezi un contract pe minim 5 luni în Grecia, vei recupera 400 euro din costuri la finalul sezonului.

Salariile, ce-i drept, pornesc de la sume nu prea mari, de circa 400 euro net / luna, dar trebuie să adăugăm faptul că aceia selectați vor avea cazarea gratuită și 3 mese/zi oferite de către companiile angajatoare, ceea ce nu este deloc de neglijat.

Mai punem în pachet și reducerile la cumpărăturile făcute din lanțurile de unități turistice (hotelurile) unde vei lucra, plus asigurarea medicală gratuită.

Dacă o să analizezi lista de locuri de muncă Grecia de unde poți alege, o să vezi că este una destul de atractivă:

  • Reception/Assistant Reception
  • Assistant Service/ Waiter/ Waitress
  • Bar assistant/ Bartender
  • Housekeeping/ Room Attendant
  • Kitchen help/ Cook Assistant
  • Lifeguard/ Pool Attendant/ Beach Boy
  • Masseur/ Spa Staff
  • Animator/ Entertainer
  • Hotel-Resort Worker/ Handyman

La StudentsExperience poți cere informații detaliate despre fiecare tip de job în parte, mai exact care este fișa postului, care este programul de lucru, dacă ai posibilitatea să faci și ore suplimentare, ce salariu se plătește dacă alegi respectivul loc de muncă.

Avantajul este că nu prea apuci să îți fie dor de casă în Grecia, precum s-ar întâmpla, spre exemplu, dacă ai alege un job de peste Ocean, iar investiția inițială este mult mai mică decât dacă ai vrea să mergi în Statele Unite sau în Australia, de exemplu.

Pentru informații suplimentare poți să intri pe site-ul lor de prezentare sau chiar să le faci direct o vizită.

Ce zici, te-ar tenta în vara asta o călătorie în frumoasa Grecie unde să muncești, dar și să te distrezi după voia inimii, relativ aproape de casă?