• Home
  • Editoriale
  • Lucian Avramescu: Bădălăul de acasă și cele 5 milioane de românce care…

Lucian Avramescu: Bădălăul de acasă și cele 5 milioane de românce care…

luci trist 1

Că România exportă și fete care practică meseria pe care politicienii o practică acasă, pe bani mai mulți, e o tristă realitate. Curvia nu a fost inventată de România, așa cum prostituția din politică nu este apanajul exclusiv al practicanților din ierarhia de la București.

Iată însă că meseria asumată uneori, capătă generalizare prin gura spurcată a șefului PSD Giurgiu, județ care a votat – nu se știe cum, prin ce metode mizere – doar candidatul partidului numitului Bădălău.

Zice el că 3 – 5 milioane de cetățeni români din diaspora – mama ei de diaspora, lua-i-s-ar dreptul la vot! –  ar fi ”fete de-alea, de le duc ăia”. Ăia ar fi, presupun, proxeneții. Alea, în viziunea pesedistului Bădălău, ar fi româncele noastre puse grămadă în hârdăul minții liderului pretins social democrat. ”Curva asta politică, plină de bani, cu șofer la scară, unul din îmbuibații nației”, cum îl descrie rezumat un giurgiuvean, comite, în preajma Zilei Naționale, a acelui 1 Decembrie istoric, o mânjire de nație, de simțire și de drapel.

I-am auzit azi mormăiala grețoasă a unor scuze. Că nu s-a referit la diaspora pe care o respectă, chiar o adoră, că nu s-a referit la, că… Nu știu cum dracu, dar după fiecare rundă de vot, liderii partidului născut de sub cloșca politică Iliescu și din cancelariile Împușcatului, nu-și pot stăpâni nervii pe românii din diaspora. Dacă nu i-au votat unanim pe ei, ca în județul aflat la degetul mic al lui Bădălău, înseamnă că sunt curve. Dacă demonstrează în Piața Victoriei, fiindcă celor mai mulți le pasă de acasă, sunt ”scursurile” plecate în Occident, traficanții de droguri. Cele 3 – 5 milioane de fete ”de-alea” sunt în fapt milioanele de bărbați și femei care muncesc afară, plecați dintr-o țară intrată pe mâna bădălăilor.

Cineva prevede dispariția partidului în care, la vârf, se află și Bădălău și nu cred că se păcălește. România aia de afară începe să fie numeric egală cu România rămasă aici. Cei mai mulți de afară sunt oameni activi, inteligenți, puternici, capabili să lupte acolo cu tribulațiile unei vieți nu mereu comode. Dar nu-i insultați și din bătătura în care s-au născut, unde au frați, părinți, amintiri, fiindcă insultele astea dor mult mai tare decât orice au de îndurat acolo.

Spune adio politicii, numitule Bădălău! Stai retras, măcar o vreme, fiindcă, așa cum sunt mulți din politica României, ai adunat destul, cât să huzurească trei generații de urmași și încă nepoții lor în belșug. ”Meseria” politicii – curvia. pe care o atribui generos diasporei – practicată cu îndârjire, ți-a adus folos.

Parteneri