Lucian Avramescu vă mulțumește cu drag. Mesajul rămâne neschimbat

lucian livada

Poetul Lucian Avramescu urma să fie internat marți la AS MEDICA Bucov, pentru investigații pe care de un an și jumătate le refuză după ce a trecut pe la mai toți marii specialiști neurologi din țară. Clinica doctorului Alin Scarlat a rupt, la presiunea familiei și a prietenilor ceea ce el spune că ”nu este încăpățânare, ci luciditate” și merge ”nu atât să ne facă hatârul, ci din prețuire pentru un doctor plin de omenie”.

Doctorul Scarlat l-a primit cu căldură și a promis, ceea ce s-a întâmplat de azi, ca timp de o săptămână, să desfășoare cu pacientul-poet un tratament-investigație complex. Au convenit să nu rămână în spital cu toate că sunt condiții excelente, ci zilnic să navetăm la Sângeru, unde scriitorul are altă stare de spirit.

Venind acasă primii pași i-a făcut la șantierul Bisericii din Livadă. E mulțumit cu ceea ce s-a realiza. De altfel din spital, chiar cu furtunul în braț, a trimis mesaje meșterilor și a primit lămuririle cerute.
I-am citit poetului mesajele dumneavoastră de pe Facebook și vă mulțumește cu drag. Cu mult drag!
Speră ca în curând, chiar dacă nu va vorbi, va scrie din nou ”Buni zori!” prietenilor lui care l-au ținut optimist.

Purtător de mesaj,
Giorgiana Radu-Avramescu  (10 iunie 2021, mesajul poetului rămâne neschimbat, urmând tratamentul zilnic și vizita, seara, la șantierul Bisericii din Livadă)

Parteneri