A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Mafia PSD-ALDE a legat MCV de România. Suntem ultima țară monitorizată din Europa, fiindcă Bulgaria a scăpat

1 88

Eurodeputatul PLUS Dragoș Tudorache a postat pe Facebook un text care arată că România, din cauza mafiei politice nu a scăpat de monitorizarea pe justiție. Acesta precizează că mafia PSD-ALDE a distrus tot progresul făcut în ultimii ani și toată încrederea câștigată în dialogul cu partenerii europeni.

”Bulgaria scapă de MCV. România, nu. Acesta e rezultatul concret al guvernării PSD. O țară distrusă din toate punctele de vedere. De la economie la justiție. Încă din 1990 ne-au arătat cine sunt și ce vor: hoție și cumetrie. În 2016, negociam cu Comisia Europeană, punct cu punct, criteriu cu criteriu, ridicarea MCV. Din ianuarie 2017, mafia PSD-ALDE a distrus tot progresul făcut, toată încrederea câștigată în dialogul cu partenerii europeni. OUG13, atacul obsesiv și sistematic la adresa justiției, încercarea de decredibilizare a DNA, impunitatea față de avertismentele europene, toate acestea au adus România în situația de a fi azi ultima țară din Europa sub MCV. Da, Bulgaria a fost scoasă de sub incidența MCV, în situația în care în 2016 urma să fie decuplată de România și lăsată exact acolo unde ne găsim noi astăzi. Vechea clasă politică este singura responsabilă și trebuie să plătească politic pentru această nedreptate față de întreaga țară. România trebuie să se curețe de influența nefastă a acestor oameni, de jumătăți de măsură și de politicieni închipuiți. Avem suficienți români gata să își slujească țara cu dedicație și bun-simt”, a scris eurodeputatul pe Facebook.

1 Comentariu
  1. Gogu Rădulescu spune

    Din păcate, sunt mulţi tâmpiţi în cele două grupări politice intitulate stânga şi dreapta… Legile votate de actuala majoritte sunt, in proporţie de 80+90% scrise de asociaţiile profesionale din justiţie, fucdecători şi procurori…

    A fost redusă cu peste 80% subordonarea prin numire…
    CSM este organismul care conduce sistemul judiciar impreună cu ICCJ!…

    Dacă se pierde, pentru a doua oară, şansa decuplării sistemului judiciar de factorul politic, va fi din ce in ce mai greu de corectat…. In 2005-2006, Monica Macovei, a schimbat regulile in timpul jocului… La fel va face şi Orban! Iar din 2021, psd, va reveni la guvernare şi va beneficia de toată puterea…. Vor avea un lider puternic, Ponta sau altul, şi nu vor mai ezita să se folosească de puterile lăsate de Orban şi Iohannis!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More