AM Press Logo
Muzeul Pietrei

MAI: Miercuri, 43 de percheziții în mai multe județe

 

Ministerul Afacerilor Interne informează că, miercuri, efectivele Poliției Române, cu sprijinul altor structuri ale MAI, desfășoară 11 acțiuni operative, cu 43 de percheziții în mai multe județe ce vizează 4 domenii de activitate – combaterea criminalității organizate, investigarea criminalității economice, investigații criminale și combaterea infracțiunilor la regimul armelor și munițiilor.

„Una dintre acțiuni este efectuată de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești. Aceștia desfășoară o razie pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică, precum și pentru combaterea faptelor ilegale, în mai multe cartiere din municipiu.
Acțiunile polițiștilor din această dimineață urmăresc documentarea activității infracționale a mai multor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, tulburarea ordinii și liniștii publice și favorizarea infractorului.
Polițiștii vor pune în executare 12 mandate de percheziție domiciliară”, arată un comunicat al MAI.

Totodată, sursa citată precizează că, în ultimele 24 de ore, la nivelul structurilor de poliție au fost sesizate 729 posibile infracțiuni, dintre care peste 26% au fost sesizate din oficiu.

„Polițiștii au prins în flagrant 125 de autori de infracțiuni, care au săvârșit 140 de fapte penale, și au depistat 13 persoane urmărite național sau internațional.
De asemenea, efectivele de jandarmi au prins în flagrant 18 autori de infracțiuni.
În urma acțiunilor care au vizat menținerea siguranței pe drumurile publice și prevenirea accidentelor grave de circulație, au fost reținute 533 de permise de conducere și 262 de certificate de înmatriculare”, mai arată MAI.

AMPress

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!