A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

MAI, precizări despre zonele considerate metropolitane, unde nu este nevoie de declarație pe proprie răspundere

0 121

 

Ministerul Afacerilor Interne a transmis, vineri, un comunicat în care a precizat care sunt zonele metropolitane, unde nu este necesară declarația pe propria răspundere.

„Pentru stabilirea unei aplicări unitare pe întreg teritoriul national al României în privința zonelor în care cetățenii pot circula în afara localității fără declarație pe proprie răspundere, Ministerul Afacerilor Interne a transmis, prin Comandantul Acțiunii, Centrelor Județene de Coordonare și Conducere a Intervenției următoarele precizări:


APRECIAZA ARTICOLUL !

Sunt considerate zone metropolitane, în interiorul cărora nu este nevoie de prezentarea declarației pe proprie răspundere pentru circulația cetățenilor între localități, teritoriul administrativ al Bucureștiului și al județului Ilfov, respectiv teritoriul administrativ al municipiilor din România și o zonă de 30 de kilometri în jurul acestor municipii, dar nu mai mult de limita județului din care fac parte municipiile”, arată comunicatul citat.

AMPress

Foto – Cotidianul

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vom presupune ca sunteti de acord cu asta, dar puteti renunta daca doriti. Accept Citeste mai mult