• Home
  • Știri
  • Mama Melisei, adolescenta ucisă în Grădina Botanică, la un pas de a se sinucide

Mama Melisei, adolescenta ucisă în Grădina Botanică, la un pas de a se sinucide

mama melisei

Tatăl Melisei, fata de 14 ani ucisă de un elev de la Liceul Militar din Craiova, a fost cel care a sunat la 112 și a dat alarma. Mai multe echipaje au plecat în căutarea femeii. Mama Melisei îi lăsase soțului mai multe mesaje prin care îi cerea să aibă grijă de fiica cea mare.

La o zi după ce și-a înmormântat fiica, Ana Maria Lungu a fost la un pas de a face un gest cumplit. Sfâșiată de durere, femeia se pare că i-a lăsat soțului mai multe mesaje pe telefonul mobil prin care îi cerea să aibă grijă în viitor de fiica lor cea mare.

Bărbatul și-a dat seama imediat că este ceva în neregulă, iar în momentul în care a văzut că nici nu-i mai răspunde la telefon s-a gândit la ce era mai rău. Imediat a sunat la 112.

Potrivit adevarul.ro, mai multe echipaje de poliție au plecat în căutarea Anei Maria Lungu. Femeia a fost găsită în apropierea locului unde Melis a fost ucisă în urmă cu cinci zile. Echipajul SMURD ajuns la fața locului i-a acordat primul ajutor.

Din fericire, mama Melisei nu apucase să facă niciun gest necugetat. Era doar extrem de agitată și cerea în permanență să fie lăsată în pace. Soțul, ajuns și el la fața locului, a reușit să o liniștească.

Melisa a fost ucisă de un adolescent în vârstă de 17 ani în timp ce se plimba prin Grădina Botanică.

Parteneri