Mamele a 15 copii au murit în accidentul din Ialomiţa. Pentru ce salariu făceau naveta 90 km

Sătenii din Munteni Buzău au împodobit cu flori intrarea în localitate și asteaptă să sosească convoaiele funerare cu trupurile neînsuflețite ale celor 9 victime ale accidentului rutier de sâmbătă dimineața, când un tir care ar fi intrat pe contrasens a izbit un microbuz. Potrivit unui tabel realizat de Consiliul Local din Munteni Buzău, din cele 8 femei, șapte aveau copii. În total, 15 copii au rămas fără mamă în urma accidentului.

Prima victimă a ajuns deja. Este vorba de corpul neînsufletit al Vioricai Moise, o femeie văduvă de 50 de ani. Ea va fi înmormantată mâine.

Celelalte 8 victime vor fi înmormântate marți, cand se va organiza o slujbă comună de pomenire la biserica din localitate, a declarat primarul Florin Stan.

Distribuie prietenilor

Sătenii spun că victimele au fost nevoite să facă naveta zilnic câte 90 de kilometri până la București. Se sculau la 4.00 domineaţa ca să câstige o pâine pentru copii. În zonă nu sunt locuri de muncă. Ele lucrau la un lanţ de supermarketuri pentru salariul minim pe economie.

Poliția verifică acum toate variantele privind cauza faptului ca șoferul tirului a pătruns pe contrasens: a adormit la volan, i s-a făcut rău sau …
Mai mult pe G4media.ro