• Home
  • Știri
  • Marcel Ciolacu, numit vicepreşedinte al Internaţionalei Socialiste la nivelul Europei Centrale şi de Est

Marcel Ciolacu, numit vicepreşedinte al Internaţionalei Socialiste la nivelul Europei Centrale şi de Est

ciolacu v

Marcel Ciolacu a fost numit vicepreşedinte al Internaţionalei Socialiste la nivelul Europei Centrale şi de Est, ceea ce, spune el, „reprezintă o nouă recunoaştere internaţională pentru stânga românească şi PSD”.

„Îi mulțumesc premierului spaniol Pedro Sanchez pentru încrederea pe care mi-a acordat-o pentru a fi alături de domnia sa în următorul mandat pe care îl va avea ca președinte al Internaționalei Socialiste.
Acest post de vicepreședinte la nivelul Europei Centrale și de Est mă onorează și se datorează eforturilor făcute de PSD, de toți colegii mei, în ultimii ani, în interiorul familiei noastre politice social-democrate.
Este o nouă recunoaștere la nivel internațional a Partidului Social Democrat, după ce, în această toamnă, am obținut un post de vicepreședinte în conducerea #PES prin europarlamentarul Victor Negrescu”, a scris Ciolacu, sâmbătă, pe facebook.

De asemenea, acesta spune că PSD este partidul care a integrat România în UE și NATO.

„Cu PSD la guvernare se ridică MCV și avem o șansă foarte bună să aderăm la Schengen.
Vom continua să fim aproape de toți colegii noștri social-democrați europeni pentru îndeplinirea obiectivelor noastre naționale alături și prin InternationalaSocialista.
Uniți și puternici pentru #România!”, a mai scris Marcel Ciolacu, pe pagina de socializare.

Parteneri