• Home
  • Știri
  • Samy Ilie, un nume pe care trebuie să îl reții

Samy Ilie, un nume pe care trebuie să îl reții

gavel g43ed57421 1280

Sunt multe motivele pentru care ai ajuns în Israel, fie la muncă, ori poate în vacanță. Cert este că întotdeauna trebuie să fii pregătit chiar și pentru situațiile cele mai puțin dorite, care țin de sfera juridicului. Dar, știi cum se spune, ușor de zis, greu de făcut! Ca român, în Israel, poate să îți fie destul de greu să te descurci dacă, de exemplu, ai încălcat prevederile legale aflate în vigoare, mai ales dacă nu le cunoști. Ai nevoie de ajutor profesionist, dar la cine să apelezi? Ești într-o țară pe care nu o cunoști prea bine, așa că este posibil să nu știi pe nimeni care să îți vină în ajutor. Aici intervenim noi și avem un nume pentru tine, pe care ar fi bine să îl reții: Samy Ilie.

Un român care luptă alături de tine

Biroul de avocatură Samy Ilie, despre care poți afla mai multe pe site-ul Si-law.ro, a reprezentat și încă o mai face cu mult succes pe mulți cetățeni români și nu numai care au avut parte de încurcături legale în Israel. Cei care au apelat la serviciile lor au avut doar cuvinte de laudă și au fost de acord că a fost acea mână de ajutor întinsă la nevoie.

Samy Ilie este, după cum ți-ai dat seama, un avocat care s-a născut în țara noastră, vorbește fluent română, engleză și, evident, ebraică, iar asta înseamnă enorm atunci când decide să lupte alături de tine în căutarea dreptății. Din rândurile următoare vei înțelege și de ce facem această afirmație.

Experiență vastă

Nu trebuie să te gândești că este vorba despre un avocat mărunt, care încearcă și el să se afirme. Dimpotrivă, Samy Ilie este unul dintre cei mai buni specialiști în drept pe care îi are statul Israel, și care nu a uitat niciodată de unde a plecat. Pentru el, România este încă țara de suflet, și de aceea nu precupețește niciun efort atunci când vine vorba despre români aflați în probleme legale. Este unul dintre cei mai buni oameni ai legii, dacă nu chiar primul în acest clasament, al celor care cunosc la perfecție sistemul de justiție din Israel, și nimic nu este imposibil pentru el. O bună perioadă a fost șeful Procuraturii penale din Haifa la secția Poliției Israelului, șef al unei echipe alcătuite din 15 procurori și care s-au impus rapid ca fiind cei mai buni. De asemenea, Samy Ilie a fost răspunzător pentru luarea de decizii pentru înaintarea cazurilor la Tribunal, pregătirea capetelor de acuzare, hotărârea de a închide sau nu anumite dosare, negocieri pentru recunoașterea vinovăției, anchete penale, formularea, inițierea și implementarea politicii procuraturii penale din Haifa și multe altele. Pur și simplu nu există ramură a sistemului juridic în care Samy Ilie să nu se dovedească a fi cel mai bun, iar numele său este rostit cu respect pe întreg teritoriul Israelului. Atunci când ca român ai probleme cu legea, din varii motive, cel mai bine este să apelezi la serviciile lui și sigur vei reuși să treci cu bine și peste această încercare. Evident, cu condiția să fii nevinovat, pentru că Samy Ilie este foarte intransigent când vine vorba despre respectarea legii. Dacă însă dreptatea este de partea ta, el și echipa sa de avocați vor reuși ceea ce părea imposbil la început: să îți demonstreze nevinovăția.

Ce servicii sunt oferite de biroul de avocatură Samy Ilie

Indiferent dacă ai avut probleme cu poliția în Israel sau chiar ai ajuns să fii trimis în judecată la un Tribunal Penal în această țară, nu ezita să apelezi la Biroul de Avocatură Samy Ilie pentru a-ți veni în ajutor cu consultanță și reprezentare. Aceiași recomandare rămâne valabilă și în cazul în care nu tu, ci un cunoscut ție se află într-o situație dificilă din punct de vedere juridic. Crede-ne, cuvântul imposibil nu se află printre cele pe care Samy Ilie le are în dicționarul său, dacă înțelegi ce vrem să spunem prin această afirmație.

Consultanță în anchete ale poliției

Ești la muncă în Israel și, fără să știi sau să înțelegi prea bine de ce, ești chemat la poliția Israel sau o oricare altă autoritate pentru anchetă, unde afli că ești suspect de săvârșirea unei infracțiuni penale, ori poate chiar imigrare ilegală. Nu cunoști prea bine limba, și nici în engleză nu te descurci prea bine pentru a înțelege exact care sunt capetele de acuzare sau oricare alte informații. Să apelezi la biroul de avocatură Samy Ilie pentru consultanță este cea mai bună decizie pe care o poți lua acum!

Ești arestat? Ia urgent legătura cu Samy Ilie!

Ai ajuns să fii arestat? Din nou, cu riscul de a ne repeta, îți spunem să iei legătura cu ei, pentru că au experiența necesară pentru a te ajuta și în acest caz, indiferent cât de complex este el.

Exonerarea cazierului penal

Ai deja cazier penal pentru un caz închis de poliție și ai vrea totuși să obții un certificat de bună reputație. Și de această dată poți apela la specialiștii de la biroul de avocatură Samy Ilie pentru a rezolva tot ce ține de ștergerea înregistrării și tu să obții mult mai ușor certificatul de care ai nevoie.

Cerere de grațiere

Nici măcar o cerere de grațiere adresată direct președintelui Israelului nu este o piatră de încercare mult prea grea pentru Samy Ilie și specialiștii lui. Nu ne-ar ajunge spațiul să le enumerăm pe toate, atât sunt de multe, și majoritatea dintre ele încununate de succes.

Infracțiuni rutiere și financiare

Chiar și atunci când ai greșit și ai condus mașina în timp ce te aflai sub influența băuturilor alcoolice, a drogurilor sau fără permis, ai multe șanse să îți păstrezi carnetul și să fii reprezentat așa cum se cuvine la tribunal dacă apelezi la Samy Ilie și experții lui. La fel stau lucrurile și atunci când vine vorba despre infracțiuni financiare. De fapt, trebuie să recunoaștem, nu există încălcare a legilor statului Israel în care Samy Ilie să nu își dovedească experiența și competența!

Parteneri