Marian Vanghelie: La casa lui Dincă sunt peste 100 și ceva de oameni morți. Să se sape bine sub betoane

Marian Vanghelie a comentat vineri seară pentru B1 TV, în emisiunea moderată de Sorina Matei cazul Caracal, despre care a precizat că pentru aflarea adevărului trebuie făcută o analiză amplă asupra celor care au condus România în ultimii 10 ani. El este de părere că în perioada următoare vor apărea dezvăluiri halucinante despre alte peste 100 de victime ucise în Caracal.

„Apropo de Caracal și de PSD, că acesta ar fi vinovat de ce se întâmplă acolo. Îmi pare rău că cei din PSD nu ies public să spună ce cred că s-a întâmplat acolo! Problema de la Caracal aș despica-o și aș face o analiză mai amplă. Aș vrea să văd cine a condus ultimii 10 ani de zile, cum a fost condus ministerul de Interne, susținut de domnul Coldea și de domul Maior. Coborând de la domnul Tobă care a condus IGP-ul, ducându-mă în jos și văzând toți oamenii numiți în fiecare județ și întrebarea mea este: credeți că domnul Coldea nu a știut ce se întâmplă la Caracal sau domnul Tobă?
O să vedeți ce o să apară în perioada următoare. Peste clanurile interlope avem niște Clanuri care au condus țara asta”.

„Acolo sunt peste 100 și ceva de oameni morți. Să se sape bine sub betoane…să se sape bine. O să aflați în următoarea periaodă cu toate formulele care se înceacă să se mușamalizeze…Acolo este o implicare mare”, au fost declarațiile halucinante ale lui Vanghelie, potrivit B1.ro.

Distribuie prietenilor

El a refuzat să spună însă de une are sursele pentru această informație.

„În următoarea perioada vor ieși date exacte. Sunt instituți ale statului român care știu ce am vrut să spun”, a conchis Marian Vanghelie.