A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Marina Almășan, premiată pentru creație, în China

0 90

 

Realizatoarea de televiziune Marina Almășan și-a lansat zilele acestea, la Târgul Internațional de carte de la Beijing, volumul „China cea de taină”. Pe lângă acest eveniment extrem de important, Marina Almășan a participat la Conferința Asociației chineze care promovează scriitorii străini care au publicat cărți despre China, unde a și ținut un discurs, cu succes la auditoriul asiatic, după cum ea însăși mărturisește.

Marina Almășan, premiată pentru creație, în China 1De departe, surpriza uriașă pentru Marina a fost când și-a auzit numele pe lista premiaților pentru creație, în cadrul unei ceremonii grandioase, organizată de Chinese Culture Translation&Studies Support Network, la care au participat scriitori si editori din întreaga lume.

Marina Almășan, premiată pentru creație, în China 2„…La un moment dat, m-am trezit strigată și suită pe scenă, alături de alți câțiva scriitori faimoși din lume.Tocmai când mă pregăteam să leșin, m-am trezit premiată cu …Premiul pentru creație, aplaudată, fotografiată și filmată din toate părțile! …Tensiune 22?!? Puțin spus! A fost o uriașă surpriză, pe care mi-au pregătit-o organizatorii! ( acum înțeleg eu de ce insistau să ne petrecem și dupa-amiaza în Târg!).
Așadar, “China cea de taină” a mea, a devenit, pentru mine, China…cea mai faină!”, a scris Marina Almășan, pe pagina de facebook.

O felicităm la rându-ne pe realizatoarea de televiziune care a redescoperit bucuria – iată, încununată cu succes – a scrisului.
Giorgiana Radu, AMPress

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More