• Home
  • De la prieteni
  • Marina Almăşan: Ce mai face China? – de vorbă cu jurnalistul DAN TOMOZEI, de la Radio China Internațional din Beijing

Marina Almăşan: Ce mai face China? – de vorbă cu jurnalistul DAN TOMOZEI, de la Radio China Internațional din Beijing

tomozei 1

Cu două luni în urmă, prietenul meu , jurnalistul Dan Tomozei, expert al Secției în limba română a Radio China Internațional de la Beijing, îmi acorda un interviu, despre situatia de atunci în China (https://femeide10.ro/sa-alimentezi-panica-si-isteria-este-o-forma-de-terorism-modern-despre-coronavirusului-chinez-cu-jurnalistul-dan-tomozei-redactor-la-radio-china-international-din-beijing/ ) .

Pe atunci Coronavirusul lovise cu putere cel mai mare popor din lume și întreaga planetă se uita cu îngrijorare către Wuhan – epicentrul pandemiei, întrebându-se : “Oare la noi va ajunge?”…N-a trecut foarte mult timp si…a ajuns. Coronavirusul aproape că a îngenuncheat întreaga omenire, în unele zone provocând un adevărat prăpăd. Între timp însă, China a venit cu vești bune, ridicând nivelul de speranță al celorlalți locuitori ai planetei : Coronavirusul poate fi învins!

Un nou interviu cu Dan Tomozei, realizat nu mai demult decât ieri, vine să aducă informatii extrem de interesante. Urmăriți-l! …si fiți îngăduitori cu detaliile tehnice!

Parteneri