• Home
  • Știri
  • Mario Iorgulescu, condamnat definitiv la 13 ani și 8 luni de închisoare pentru că a ucis un tânăr, după ce s-a urcat drogat și beat la volan

Mario Iorgulescu, condamnat definitiv la 13 ani și 8 luni de închisoare pentru că a ucis un tânăr, după ce s-a urcat drogat și beat la volan

mario

Mario Iorgulescu a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel București, la 13 ani și 8 luni de închisoare pentru că a ucis un tânăr după ce s-a urcat drogat și beat la volan.

Mario Iorgulescu va trebui să execute pedeapsa, dacă va fi extrădat din Italia, acolo unde se află internat într-o clinică privată, părinţii săi reuşind să-l scoată din ţară cu un avion privat, imediat după accident.

Potrivit antena3.ro, timp de cinci ani după executarea pedepsei, Mario Iorgulescu nu va avea voie să conducă niciun autovehicul.

Acesta este obligat de instanță și la plata unor daune materiale de câte 50 de mii de lei către două părți civile, și 100.000 euro daune morale către două parti civile.

Mario Iorgulescu este fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal. El a fost condamnat în primă instanţă la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi drogurilor (cocaină), după accidentul auto provocat de acesta în anul 2019, soldat cu moartea unui tânăr.

Parteneri